Winterklaar

Mijn nieuwe zolen zijn binnen en de andere retour. Er ligt nu echt Continental rubber onder, ik ben benieuwd, het voelt in elk geval al veel harder aan dan de vorige.

En omdat we toch maar weer niet gaan overwinteren in Spanje bestelde Joop lekkere verwarmde handschoenen zodat hij toch gewoon naar buiten kan zonder dooie vingers te krijgen, best spannend ook want het is altijd in een mum van tijd raak. Hij heeft niet gefietst of gelopen vandaag, want de pijn was ook weer terug na het fietsen van gisteren. Gelukkig heeft hij een fijn nieuw bureau en is er genoeg werk te doen voor de duiven. Voor de afleiding is er dan af en toe wat puzzelwerk.

Ik kleur. wandel en doe af en toe iets huishoudelijks, het is zo lekker buiten!

Ria Dinsdag 09 Oktober 2018 at 6:46 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Nou, jij hebt het naar je zin met het mooie weer. Joop minder. Ik hoop dat het gauw beter gaat. Jullie zijn al vast op een winter voorbereid. Misschien bllijt het wel mooi, hoop ik stiekem.

Thérèse, (URL) - 09-10-’18 21:34
Sjoerd

Het weer is in ieder geval nog prima…

Sjoerd, (URL) - 10-10-’18 08:28
Jan K. alias Afanja

Wat mij betreft mag dit weer nog wel even aanhouden, het verveelt me nog lang niet. In het weekend eerst de tuin maar eens winterklaar maken, dan zien we daarna wel verder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-10-’18 10:49
John

Succes met de nieuwe zolen. Ze lopen vast goed.

John, (URL) - 10-10-’18 18:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.