Maatregels

Het speenkruid bloeit nu ook.

Het was een rare week. 

Joop nam de moeilijke beslissing om twee functies neer te leggen. Het werd teveel waardoor hij, denk ik, tegen het overspannen zijn aan zat. Daar kwam dan ook nog het gedoe met de uiterst lage hartslag (36) bij, we werden er niet vrolijker van. Hij had het alleen maar koud en ik liep tegen een muur van warmte aan als ik binnen kwam. (dat is nog zo)

Beta blockers kunnen niet door de helft ze zijn erg klein en hij heeft al de laagste dosering, maar ze zijn wel de boosdoeners. Laatste mogelijkheid is nu om om de dag een pilletje te nemen, dat kon nadat de dokter navraag had gedaan. Nu maar afwachten wat dat voor effect heeft.

We dachten er ook al een tijdje aan om eens navraag te doen wat een begrafenis/crematie zoal kost, we hadden boekjes besteld, maar omdat Joop belde waar ze bleven kwam hij ze gezellig brengen vanmorgen. Dat is dus ook geregeld.

We hebben verteld hoe en wat we willen, hij zegt volgende week wat dat ongeveer kost zodat we weten waar we  rekening mee moeten houden. Nu nog een boekje invullen en tegen nabestaanden vertellen waar het ligt, dat is makkelijk voor ze.

Vanmiddag naar Middelburg om mijn zooltjes op te halen, eerst in mijn Adidasjes gedaan en dat voelde goed! Ik heb toen ook nog maar een paar schoenen gekocht, want de bontlaarzen die ik nu 's morgens vaak aan doe zijn binnenkort te warm en ik wissel toch graag af. Dat is ook beter.

Komende zomer op sandalen zal ik weleens doen, maar altijd is niet goed voor mijn Halux knobbel, het is toch iets waar ik rekening mee zal moeten houden wil ik geen klachten krijgen, die heb ik nu nog minimaal en dat wil ik graag zo houden. Het zijn Hanwags speciaal voor knobbels, lekker licht, dat wel natuurlijk want ik hoef niet van die zware. We waren bij Koole Sport en zijn daar erg goed geholpen.

Morgen wordt het weer leuk!

Ria Vrijdag 22 Februari 2019 at 6:55 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Mooie foto van dat speenkruid, ik heb er ook wat foto’s van gemaakt afgelopen week.

Sjoerd, (URL) - 23-02-’19 10:30
John

Hier zag ik net tijdens mijn rondje ook vanalles opkomen. Wel alleen daar waar het waterschap niet zijn vernielzucht heeft beoefend.
Ik moet dat ook eens doen. Wij hebben dat eigenlijk ook nog niet echt vastgelegd. Wel dat ik geen kasplantje wil worden als ik nog eens een ongeluk zou krijgen of wat anders.

John, (URL) - 23-02-’19 12:34
Thérèse

Oei, een zware dag voor jullie, maar wel goed, hoor dat jullie dat allemaal informeren. Ik hoop dat het beter gaat met de pillen; het is wel een heel lage hartslag. En verstandig dat hij wat afzegt ook als het te veel wordt.

Thérèse, (URL) - 24-02-’19 14:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.