Bijzonder

Ze vertederen me elk jaar weer opnieuw. Zij aan zij worden ze wakker in de prachtigste kleurtjes, de bloemetjes van het longkruid, mooier dan elke narcis, crocus, of wat voor voorjaarsbloeier dan ook, ok met wat concurentie van het anemoontje dan.

Ik maakte daar ook wel een foto van, want in 'mien tuun' bloeien ze nu ook, maar kijk eens... daar zitten springbeestjes in! Dat ontdekte ik pas toen ik eind van de middag de foto's bekeek, dus ik weer naar buiten om te kijken of ze er nog zaten en jawel, maar ze konden ook al springen, dus de foto's mislukten.

We kregen de prijsopgaaf van de begrafenisondernemer vandaag, ik ga geen linken plaatsen dat moet ieder voor zich maar uitzoeken, maar onze uitvaart zal aan zijn neus voorbij gaan ben ik bang. Wat een prijzen! En wij zeiden nog zo, vooral eenvoudig, weinig mensen, niets bijzonders.... Ik denk dat het erg goed is zoiets van tevoren uit te zoeken, als het moment eenmaal daar is laat je je leiden. Dus wij zoeken nog even verder. Ik denk ook dat als je denkt dat je goed verzekerd bent, je dat ook eens na moet kijken, daar zitten ook vaak bedragen aan vast en alles vliegt de pan uit.

Na even gezellig gewandeld en thee met Heleen, we zagen zelfs het ijsvogeltje, ging ik nog even naar Mo en More en kocht een paar bollen gerecyceld katoen voor een zomertrui. Ik ben erg benieuwd, hoe dat breit en zit, maar het idee erachter is goed natuurlijk. Ik ging voor paars en kwam ook met paars thuis, dat is best bijzonder.

Ria Donderdag 28 Februari 2019 at 7:09 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

De bloemetjes zijn bijzonder mooi, het ijsvogeltje heb ik vandaag ook niet gezien, terwijl ik wel op de goede plaats was…

Sjoerd, (URL) - 28-02-’19 21:26
Thérèse

Mooie kleur paars voor een zomertrui, Ria. En waarom zo’n uitvaart zo verschrikkelijk duur moet zijn, snap ik ook niet.

Thérèse, (URL) - 01-03-’19 01:16
Jan K. alias Afanja

De bloemetjes van het longkruid zijn inderdaad prachtig. Klein maar fijn, zeg ik altijd maar.
Ik zal eens kijken of het hier ook al bloeit, het is me in elk geval nog niet opgevallen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-03-’19 01:26
John

Dat sommige prijzen rekenen waar de honden geen brood van lusten wist ik ja.

John, (URL) - 01-03-’19 09:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.