Jam en zo

Omdat het Pasen was kookte ik wat eitjes vanmorgen, dat doe ik anders nooit, hooguit bak ik er eens eentje als het beleg op is of als ik er eens zin in heb.

Natuurlijk kook ik ook weleens een eitje, maar dan is het meestal bij het avondeten, vooral tegenwoordig weer bij de asperges. Kortom, wij eten niet zo heel veel eieren.

Afgelopen week kreeg ik van de buurvrouw een potje paardenbloemenjam omdat ik ergens een foto postte van doodgespoten paardenbloemen die er een paar dagen eerder nog zo vrolijk bij stonden.

Het smaakte heerlijk!

Vanmorgen al een rondje Schapeweg en vanmiddag een rondje Korteweg, het was niet al te warm.

Daarna verpoosden wij ons een tijdje op het terras van de Smisse.

Leuk dat er dan ook nog mensen informeren naar de reden en het aftreden van Joop uit de Dorpsraad. 

Dat was toch even een dingetje waar niemand op dit moment gelukkiger van werd, zeker Joop niet, maar op de langere duur waarschijnlijk wel. Als het niet gaat gaat het niet en dat was in dit geval al snel duidelijk.

Ria Zondag 21 April 2019 at 6:25 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Als het niet gaat zoals het moet, gaat het maar zoals het kan… En het was idd heerlijk terrasweer.

Sjoerd, (URL) - 21-04-’19 22:06
Renesmurf

Ja, overal is altijd gedoe en gedonder, het is beste is om daar gewoon van weg te blijven, en te genieten van alles wat wel leuk is!

Renesmurf, (URL) - 21-04-’19 22:43
Jan K. alias Afanja

Wij eten vrijwel dagelijks een eitje, vaak in de salade. Gisteren hadden wij ze ook voor het eerst dit jaar weer bij de asperges. Ze waren heerlijk! Jam vind ik een stuk minder lekker … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-04-’19 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.