Op herhaling

Erg leuk om weer eens in de kerk van Zonnemaire te zijn gisteravond, dat was best al heel lang geleden. Ik denk een kerstfeest ergens in de jaren zestig. Het is een gezellige kerk, licht en tegenwoordig ook lekker warm.

De Harmonie speelde er lustig op los en na afloop dronken we nog wat, een hapje en een drankje voor rekening van de kerk, ook al heel gezellig. Tijdens het concert werd er gecollecteerd voor KIKA.

Een witte boel vanmorgen, daar overkomen de planten nog niets van en komende nacht wordt er geen vorst voorspeld, ik pak nog maar niets in.

Vanmiddag ook weer lekker gewandeld, je zou bijna zin hebben om als het rondje erop zit nog een rondje te doen, maar dat deden we maar niet. Ruim negen kilometer is zat.

Vanavond reden we  naar Scharendijke om weer eens een hapje bij Salud te eten. Dat was ook al heel lang geleden. Gezellig even aan de bar gezeten en daarna heerlijk gegeten, een lekker stukje kabeljauw met witte wijnsaus en (heel belangrijk) lekkere warme groente, dat schort er nogal eens aan bij het uit eten gaan.

Op het punt van de laatste foto kwam er een paard met een kar erachter aangelopen die absluut niet te zien waren, zonder verlichting, ik schrok me kapot maar zag ze nog net op tijd. Joop zag ze ook niet. Even later twee fietsers zonder achterlicht. die ook als een schim door het duister reden. Gevaarlijk!!

Ria Zondag 10 November 2019 at 9:20 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

Ja, in het donker moet je goed zichtbaar zijn, het is eigenlijk wel bizar dat sommige mensen dat tegenwoordig nog steeds niet snappen, met allerlei gevolgen van dien.

Ik heb uitzicht op een kerk, en ik bekijk hem ook wel eens van binnen, mooi.

Renesmurf, (URL) - 10-11-’19 22:39
Sjoerd

Met de tegenwoordige led verlichting kun je zelfs een kar verlichten. Ik snap die mensen niet. En als er iets gebeurt kijken ze jou er op aan…

Sjoerd, (URL) - 11-11-’19 08:37
Jan K. alias Afanja

Ja, bizar hoeveel mensen zich ook in deze tijd van het jaar rustig zonder goed licht op de weg wagen. En dan heb ik het natuurlijk vooral over fietsers. En dan worden ze nog kwaad ook als je ze pas op het laatste moment kunt ontwijken of kunt stoppen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-11-’19 11:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.