Over de finish

Vanmiddag een mailtje dat er nog aan de problemen gewerkt wordt en dat het misschien dan toch nog wel goed komt, als antwoord op mijn mail. Nog niet getreurd dus. 

Door mijn praatje van gisteravond zet ik ook maar een dikke streep, want ook al zou ik willen, dat kan gewoon niet. We moeten toch eerst nog netjes Rita naar de finish begeleiden!

Soms is een mens gewoon een beetje somber, maar het weer van vandaag deed er alles aan mij op te beuren. Volop zon en heerlijk gewandeld vanmiddag.

Nu Joop nog, want dat drukt ook een stempel natuurlijk. Voet is erg pijnlijk, hij heeft de podotherapeut nog gebeld, maar er is nu ook overal vakantie. Hij kreeg wel zijn collega aan de lijn en die adviseerde zoveel mogelijk rust te houden (hij kan ook niet anders). Waarschijnlijk is de peesplaat ontstoken. Voet ziet ook rood en is opgezet.

De pillen zijn ook binnen, dus het ziet er naar uit dat we de kerst wel overleven en waarschijnlijk ook drie januari nog wel halen. Op het ogenblik roest rust niet, het moet gewoon even.

Ria Maandag 23 December 2019 at 4:39 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Somber bericht van photobucket, en daar betaal je zoveel geld voor… Ik heb gelukkig nu bijna alles op mijn eigen site staan.

Sjoerd, (URL) - 23-12-’19 21:26
Renesmurf

Uiteindelijk komt alles altijd wel weer goed, maar ja, soms ook niet.

Renesmurf, (URL) - 23-12-’19 23:15
irene

Hmm, zoals gewoonlijk maait renesmurf ons alleen het gras voor de voeten weg
Ik blijf gewoon doorlezen, jij bent tenminste betrouwbaar (logees hier dus geen tijd om te loggen)

irene, (URL) - 24-12-’19 10:35
Jan K. alias Afanja

Houd je haaks samen!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-12-’19 11:25
ria

Dank je Jan, spannend is het zeker.

ria, (URL) - 24-12-’19 19:32
Margo

Wat duurt dat lang zeg bij Photobucket. Zou je de foto’s niet op je site zelf kunnen zetten. Die afhankelijkheid lijkt me niet prettig.

Margo, - 26-12-’19 11:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.