Dansende dames

Hij hangt nog steeds in de kamer, tegenwoordig achter Joop zijn stoel en vandaag tien jaar geleden maakte ik de foto van de dansende dames op het strand.

Het was mistig en ik had nog twee honden, Didi jong en speels, Simba oud en ook best nog speels als ze het op kon brengen en tot het eind sjouwde ze met tonnetjes, dat vond ze het einde, vooral als we er dan samen mee gingen voetballen.

Het filmpje maakte ik gisteren, we vonden een ton met een touw eraan en hebben daar een tijdje mee gespeeld, achteraf misschien te wild en te lang en dat Simba het vandaag weer moet bekopen. Didi en ik zijn vanmiddag zodoende met z’n tweetjes naar het Watergat gelopen, de eerste keer voor haar. We waren erg nat, maar lekker opgefrist. (schreef ik 16-01-2010)

Met Simba liep ik 's winters vooral altijd op het strand, een leeg strand!

Didi had al jong last van haar poten, met balletjes spelen was niet goed en ook het losse strandzand was niet goed. Af en toe natuurlijk wel, ze vindt het heerlijk op het strand, maar haar hele leven heeft ze toch momenten dat ze eens trekt met haar poten of er eens doorzakt, misschien heeft elke hond dat weleens maar ik ben bij haar toch altijd voorzichtig geweest.

En nu wordt Didi oud. Ik hoop toch dat we samen nog een tijdje vooruit kunnen. Een kwakkelende man vind ik even genoeg.

'...daar staat ze weer hoor met haar jas, wat ziet ze er weer uit en dat haar ook, waarom doet ze dat toch, dat is toch nergens voor nodig!'  hoor ik sommigen denken. 

Nou, ik vind van wel, ik vind dat leuk, en meestal zit mijn haar best goed, en wat jullie denken moeten je zelf weten!

Ria Woensdag 15 Januari 2020 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

acht reacties

Sjoerd

Mooi om dat filmpje nog eens terug te zien na al die tijd. time flies…

Sjoerd, (URL) - 15-01-’20 20:44
Heleen

Wat een heerlijkheid: met 2 rottweilers op een leeg strand. Jullie zullen genoten hebben!

Heleen, - 15-01-’20 21:44
ria

Dat hebben we zeker Heleen! Sweet memories!

ria, (URL) - 15-01-’20 21:52
Renesmurf

Ja, het besef dat alles tijdelijk is maakt het genieten minder leuk, maar zo is het leven nu eenmaal, we bouwen herinneringen op en genieten van het nu.

Renesmurf, (URL) - 15-01-’20 22:55
John

JA, echt, waar sommige mensen zich mee bemoeien of druk om maken. Iemand vroeg gister ook aan me of ik niet eens naar de kapper moest want wat moest ik nu met lang haar op mijn leeftijd. Lol, ik heb tenminste nog haar :D

John, (URL) - 16-01-’20 08:49
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie foto van die dansende dames. En zo’n oud filmpje is natuurlijk niet minder mooi. Toen volgden we elkaar blijkbaar nog niet, want ik heb indertijd niet gereageerd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-01-’20 13:23
Irene

Wat mooi die dansende dames. Dat moet je maar net zien.
Van jassen op- en aanmerkingen trekken wij webloggers zich toch niks aan? Ha.

Irene, (URL) - 16-01-’20 18:51
ria

Nee tuurlijk niet! Ha!

ria, (URL) - 16-01-’20 19:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.