Buitendingen

Het wordt zo langzamerhand toch steeds weer een beetje leuker buiten. Ook al was er vandaag geen zon, er zijn nu wel overal sneeuwklokjes ook in de dijken hier en daar. 

Ook een Helleborus ontdekt, ooit het raadsel van Scharendijke. Niet zomaar los in de polder maar bij iemand in de tuin. Ik blijf hem mooi vinden.

Gewassen, de diepvries ontdooid en uitgebreid boodschappen gedaan. Dat ging niet allemaal vanzelf want ik heb nu hielspoor, heel vervelend. Daardoor loop ik denk ik verkeerd en doet heel mijn lijf nu zeer, zeker als ik even gezeten heb is het moeilijk opstarten. Het is toch wat al die kwaaltjes, maar dit is snel weer over hoop ik. Ik heb ook teveel gezeten afgelopen week, geen zin nergens in en alleen zitten kleuren dat is ook niet goed. Het zal wel een samenloop van dingen zijn.

Morgen 1 februari.

Ria Vrijdag 31 Januari 2020 at 7:03 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Time flies, ook zonder dat je fun hebt…

Sjoerd, (URL) - 31-01-’20 22:14
John

Nog even en het is weer lente :D Schiet niet op dus met hielspoor. Hopelijk ben je er snel vanaf. IK merk het altijd gelijk als ik een dag of twee niet heb gelopen.

John, (URL) - 01-02-’20 08:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.