In herinnering

Vandaag tien jaar geleden was een zware dag, ik geloof niet dat ik ooit zoveel gehuild heb als toen die dag.

En natuurlijk bleef het ook de volgende dagen wennen, maar wat was ik blij dat ik dat vrolijke speelse ding al had.

Ik snap het nooit als mensen zeggen dat ze nog niet aan een volgende hond toe zijn als de oude dood is gegaan, want dat is juist leuk! Afijn dat moet ieder voor zich maar weten. Didi hielp mij in elk geval door een moeilijke periode heen. Bij het noemen van de naam van Simba reageerde ze nauwelijks, 'mens wat zeur je, die is er toch niet meer', leek ze dan te zeggen.

En omdat de slideshow van Photobucket het niet meer deed heb ik er een 'filmpje' van gemaakt dan is dat ook weer hersteld, ook op haar eigen pagina.

Een mals regentje vandaag, de vogels floten, ik kreeg er energie van.

Alle planten hebben heerlijk een uurtje in die regen gestaan, terwijl ik ondertussen de kamerramen zeemde en verder nog een beetje scharrelde.

Geen wind, heerlijk! Lekker gewandeld in de regen, dat vind ik niet zo erg zonder wind.

Nog een foto opdracht gemaakt, nu heb ik er wel genoeg. 

Druk dagje zodoende.

Joop ging voor het eerst naar de fysiotherapeut, het gaat steeds beter!

Ria Maandag 02 Maart 2020 at 5:53 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Simba kan ik me nog goed herinneren. Een mooie hond. Ik hoop dat we eindelijk eens voorjaar krijgen met een paar mooie zonnige dagen.

Sjoerd, (URL) - 02-03-’20 20:26
Renesmurf

Wat vliegt de tijd. Simba wordt nooit meer vergeten. Smurfen sterven niet. Sinterklaas ook niet, voor de rest alles en iedereen wel, wat overblijft zijn de herinneringen. En dan het liefst de mooie.

Renesmurf, (URL) - 02-03-’20 22:38
Jan K. alias Afanja

Dat was vlak voordat ik hier vrijwel dagelijks op bezoek kom, denk ik. Zo’n dier dat lang als huisgenoot bij je heeft gewoond, laat je eigenlijk toch nooit meer helemaal los. Dat hebben wij nog steeds met onze beide katten Yuppie en Poesie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-03-’20 00:28
John

Mijn overburen hebben een al oude wat zieke hond. Pas gingen ze voor 6 maanden naar het buitenland en namen de hond niet mee. Ik vroeg ze of ze het erg zouden vinden als de hond dood ging en ze er niet bij waren. Het is maar een hond, zei de buurman.. Dat snap ik dus ook gewoon niet.

John, (URL) - 03-03-’20 08:17
ria

@John: nee daar snap ik ook niets van hoor.

ria, (URL) - 03-03-’20 11:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.