Buitenkant

Alweer zo'n heerlijke dag. Zonde om binnen te zitten dus ik deed eens de buitenboel vandaag, want dat was best nodig.

Met een sopje en de ragebol ging ik groen en webben te lijf, om het daarna weg te spuiten met de slang en af te werken met zeem en trekker, zo gebeurd. Daarna veegde ik de stoep aan en trok wat groen tussen de stenen weg, ook zo gebeurd eigenlijk.

Vanmiddag een fijn rondje door de polder, alles bot uit zomaar ineens overal bloemen, knoppen, het is toch elk jaar weer een feest om te zien.

Het was best druk ik de polder, veel fietsers, een paar wandelaars en we groeten elkaar gewoon. Voor mij is er aan de buitenkant niet zoveel anders, maar in mijn hoofd best wel.

Joop keek eens bij de bijen die we nog hebben. Hij rommelde een beetje teveel naar hun zijn en heeft nu een dikke lip :-D

De scootmobiel staat te koop, wat moet je ermee als je hem niet nodig hebt, dan staat hij toch maar in de weg. Mocht je belangstelling hebben dan horen we dat graag.

Ria Dinsdag 17 Maart 2020 at 6:38 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Oei, zo`n lip is niet mis. Verder maar goed afstand bewaren, dan word je mogelijk gespaard.

Renesmurf, (URL) - 17-03-’20 22:46
Sjoerd

Zo’n ontluikend voorjaar wil je ook niet missen.

Sjoerd, (URL) - 18-03-’20 08:20
John

Hier staat het vandaag op het programma, even de ramen lappen en zo. En dat is altijd mijn taak, dus ik ben de Sjaak. Dat zonnetje is heerlijk. Ook in de polder.

John, (URL) - 18-03-’20 08:32
Jan K. alias Afanja

Jullie boffen maar weer daar. Hier is het vandaag net als gisteren grijs en kil.
Voor een scootmobiel is het me nog wat te vroeg, dat zou maar een sta in de weg zijn. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-03-’20 11:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.