Plus en min

We kwamen niet zover vandaag. Het wordt alweer te warm en Didi is ook niet lekker. Eigenlijk gaat het gewoon bergafwaarts met haar. Vanmiddag hebben we lekker even op het gras in de schaduw achter de molen gelegen. Ze bleef staan alsof ze wilde zeggen hier wil ik even zijn, lekker op het gras! We zien wel hoe het gaat misschien knapt ze ook weer wat op, maar ja bijna elf is best oud.

Er bloeien tulpen bij de molen, mooi gezicht weer.

Vanmiddag ben ik lekker in de 'tuin' bezig geweest, wat dingen verpot en de stokrozen aan de buurvrouw gegeven, ik zag mezelf alweer de hele zomer met de gieter in de weer, vooral bij de stokrozen en ik heb nog genoeg ander spul over hoor.

Joop haalde de piep uit de scootmobiel, die nog steeds te koop is, want we kunnen hem natuurlijk wel ergens neerzetten maar daar wordt zo'n ding ook niet beter van en mocht er ooit weer eentje nodig zijn, waar we maar niet van uitgaan, dan zijn er weer genoeg te koop.

Eindelijk was ik zover, boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen, ik verheugde me er al op en had een hele kar vol geladen bij de PLUS. Kom ik bij het punt van afleveren, wanneer de wens eventueel was, was de eerstvolgende mogelijke datum ergens volgende week. Nou dan gaat het maar weer over. Jammer. Tegenvaller. PLUS? Ik vind het meer MIN.

Ria Dinsdag 07 April 2020 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Jeanne

Ja, wij zijn ook maar weer afgestapt van het thuisbezorgen. Het duurt een week, dan moet je toch tussendoor heen.

Jeanne, (URL) - 07-04-’20 22:13
Renesmurf

Ik vind eens per week wel voldoende, alleen brood wil ik wel graag wat vaker vers. Ouder wordende honden, herkenbaar, het wordt er niet beter op, maar er zijn nog steeds veel fijne momenten. Het gaat gelukkig langzaam. Hoewel, soms is dat nog te snel, maar ja.

Renesmurf, (URL) - 07-04-’20 22:37
John

Wij hebben het ook een keer gedaan. Bij de Jumbo net in het begin toen er zo gehamsterd werd. VEel dingen werden niet meegebracht toen het bezorgd werd, en nu duurt het twee weken voor ze leveren. Dus ik ga elke week de uitdaging aan.

John, (URL) - 08-04-’20 08:50
Sjoerd

Ik ga eens per week zelf, met frisse tegenzin weliswaar… Is Didi alweer 11 jaar, sakkerdjie, waar blijft de tijd.

Sjoerd, (URL) - 08-04-’20 09:30
irene

Eens per week hier, zoals altijd. Eigenlijk is ouder worden het enige nadeel van de dieren waarvan je houdt. En van de mensen, die ook.

irene, (URL) - 08-04-’20 10:46
Jan K. alias Afanja

Mooi die tulpen, wat kleur en fleur doet altijd deugd.
Ik vind het heerlijk weer, maar ook ik vind het voor een gewone fotokuier al wat aan de warme kant. Morgen maar weer een dagje lekker rustig in de tuin. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-04-’20 20:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.