Ingekort

Het is wel geen uitblinker maar het is er een. Er zijn er genoeg maar ze gaan niet zitten, deze wel even vanmiddag, maar het waaide veel te hard.

Ik had een grote rondte in gedachten vanmiddag, die ik eenmaal onderweg gelijk maar inkortte want door de wind is het ook niet leuk foto's te maken, dat is toch een goeie smoes vind ik.

Erg slecht geslapen, half drie was ik alweer wakker en dan begint het grote draai- en keerwerk, hopend toch nog even weg te zakken, maar ook dat lukte niet, dus we doen het er maar mee vandaag.

Vanavond lekkere frisse wapperlakens.

De kwikstaart is niet zo scherp als zijn gele voorganger, maar ik vond hem toch wel de moeite van het plaatsen waard.

De honingpers is nog steeds niet binnen, dat duurt lang, zodoende ook nog geen honing op de stoep.

Ria Zaterdag 02 Mei 2020 at 5:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Sjoerd

Vlinders genoeg in de tuin, ik krijg ze alleen niet op de foto… Dan heb jij toch meer geluk.

Sjoerd, (URL) - 02-05-’20 20:36
Ellen

Wat een leuk woord “wapperlakens”. Mag ik vragen van welke bloemen,bloesem jullie honing is. Ik dacht dat honing later in het jaar geslingerd of met raat geschept werd. Maar is bij persen misschien anders.

Ellen, - 02-05-’20 22:09
ria

@Ellen, van alle bloemen uit Zonnemaire en omstreken. Twee keer per jaar meestal. Deze kast werd te vol, het is nog even wennen dit eerste jaar.

ria, (URL) - 02-05-’20 22:27
Renesmurf

Als je ligt dan rust je ook, denk ik altijd maar als ik de slaap niet kan vatten. En van een wandeling knap je weer lekker op, mits het weer een beetje meewerkt natuurlijk.

Renesmurf, (URL) - 02-05-’20 23:35
John

Hier geen vlinders. Mijn loopje was als gepland. Ik vond het heerlijk die wind rond mijn hoofd. Ik heb wolkenfoto’s gemaakt. Dat gaat altijd goed met wind.

John, (URL) - 03-05-’20 08:30
Jan K. alias Afanja

De wind is hier ook al verschillende dagen spelbreker geweest. Vooral voor de macrofotografie is het erg lastig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-05-’20 10:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.