Alles goed

Redelijk geslapen en zeker goed uitgerust deed ik vanmorgen vroeg alweer een wandelingetje. Het was nog heerlijk weer en omdat de voorspelling niet zo goed was ging ik gelijk maar een stukje verder.

Gistermiddag kwam Mir even langs, ze had teveel soep gekookt en de vriezer was vol, een portie voor mij. Ze had leuke bloemetjes gezien voor moederdag vertelde ze, maar toen ze ze wilde kopen waren ze op, dus nu had ze niets. Mijn kinderen lijken op mij.

Vandaag kwam ze alweer, zo zie je elkaar weken niet en zo elke dag. Ze kwam een hondje brengen, hij heeft led ogen en als het donker is gaan ze schijnen, ik ben erg benieuwd! Bovendien ben ik er ook erg blij mee. Even iets vrolijks, dat kan ik wel gebruiken.

Morgen gaat de kapsalon weer open, dat zal ook weer even wennen zijn voor zowel de klant als de kapster in deze rare tijden. 

Met Sil had ik even app contact.

Alles goed met moeder en dochters.

Ria Zondag 10 Mei 2020 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Heel langzaam wordt de bv Nederland weer opgestart…

Sjoerd, (URL) - 10-05-’20 21:13
Renesmurf

Vrolijkheid is altijd leuk, zo lang als het duurt.

Renesmurf, (URL) - 10-05-’20 22:07
Jan K. alias Afanja

Mag ik een verzoekje indienen voor een foto van het hondje met de led-ogen in het donker …?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-05-’20 22:08
ria

Natuurlijk Jan. Ik heb het net al geprobeerd, maar te weinig zon vandaag.

ria, (URL) - 10-05-’20 22:13
John

Oh leuk, dat hondje. Lichtjes in de avond is altijd leuk. Ik zie die van mij soms ook weken niet en dan opeens elke dag. HEt is zoals het is.

John, (URL) - 11-05-’20 08:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.