Dingendag

 Het was mijn bedoeling om vroeg op te staan want ik had weer een aardig boodschappenlijstje. Half zeven wakker, dat was me nog te vroeg dus ik draaide nog eens om en ja hoor... natuurlijk is het dan gelijk kwart over acht. 

Als een speer uit bed (bij wijze van spreken dan hè) en gelijk in de auto gesprongen (hahaha) om kwart voor negen reed ik de parkeerplaats op en druk dat het was! Nog een parkeerplaats vrij dat wel en er stond iemand bij de deur, er waren 'schone' karretjes en ik 'deed' mijn lijstje. Het meeste was er en de bewaardingen nam ik dubbel, zoals koffie en tandpasta en ook maar wc papier al stond dat nog niet op mijn lijstje.

De groente en fruit liep ik voorbij want er zou een groenteboer op de markt in Brouwershaven staan. En jawel een hele kar vol met heerlijke verse groente en fruit. Wekelijks op dinsdag van acht tot twee, die ga ik onthouden.

 

Eenmaal thuis weer alles een plekje geven en toen was er eindelijk koffie, met een lekkere peacankoek natuurlijk. Joop brengt appelflappen mee en ik notenkoeken.

Joop ging fietsen daarna en ik scharrelde nog wat en ging daarna ook een heerlijk wandeling maken. Prachtig helder weer, zon en wolken, tien kilometer verder was ik weer thuis.

 Kopje thee en Joop ging naar de kaakchirug om te kijken of er nog plek was voor een implantaat.

Nooit gedacht dat ik ooit nog eens zo blij zou zijn met mijn kunstgebit, wat al jaren klikt op acht implantaten. Het was even een gedoe maar ik ben wel overal vanaf.

Nou en toen was het alweer bijna tijd om te gaan koken. 

Eerst even de gamaakte foto's bekijken en klaarmaken om ergens te plaatsen. 

Heerlijke pasta gemaakt, opgeruimd en klaar voor de avond. 

Wat zal ik eens gaan doen.

Ria Dinsdag 28 Juli 2020 at 6:28 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Meestal ben ik er voor zeven uur wel uit, vandaag was het half zeven. Maar och, we hebben tegenwoordig de tijd aan onszelf, maar ik wordt vanzelf vroeg wakker.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’20 21:36
Dhyan

Goed besteed dagje en mooie foto’s weer. Waren er acht implantaten nodig en zijn die in één keer geplaatst?

Dhyan, - 29-07-’20 07:45
John

Ik ben ook altijd vroeg wakker, maar soms blijf ik liggen als ik daar behoefte aan heb. Ik had gister echt geluk met boodschappen doen, zo rustig.

John, (URL) - 29-07-’20 08:38
Ria

Nee hoor dhyan was het maar waar. Het is nu 24 jaar geleden dat ik ermee begon en alles bij elkaar heeft het ruim twee jaar geduurd.

http://www.riavanfelius.nl/archive/2006-..

Ria, (URL) - 29-07-’20 09:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.