Te pas en niet te pas

Alweer gefietst. Eerst naar de groentenboer op Brouw vanmorgen, waar mijn betaalpas het gewoon nog deed maar even later in de Spar heel de kassa van streek bracht, inclusief de kassiere. Resetten, opnieuw proberen, de rij werd langer en langer. Contant geld had ik ook niet dus ja, dan moest Joop straks maar even langsfietsen met zijn pas.

Maar wat ze dan zeggen slaat helemaal nergens op. 

"Het ligt echt aan uw pas hoor, uw pas is pas in een magnetisch veld geweest mevrouw, misschien wel van uw telefoon...." (in zulke situaties stel ik het wel op prijs dat ze me u en mevrouw noemen, je wordt toch al als een dom schaap behandeld met hun rare smoezen). 

Afijn, de krentebollen en de koekjes zijn binnen, want veel was het niet, 

Vanmiddag lekker gewandeld, het was nog niet te warm gelukkig, ik zie erg op tegen de hitte van komende week, maar misschien valt het mee, als de wind zo een beetje uit de frisse hoek blijft waaien, het is tenslotte al augustus... bijna herfst....

Ria Dinsdag 04 Augustus 2020 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

negen reacties

Heleen

Mooie foto’s!

Heleen, - 04-08-’20 20:15
Ellen

Het gebeurt hier ook af en toe en dan haalt de caissière de pas langs haar mouw. Ik zie ook erg tegen de hete dagen op die ze voorspellen. De doet dan niks buiten. Ventilator staat al binnen handbereik. Hoop dat we daarna regen krijgen want het is al weer gort droog.

Ellen, - 04-08-’20 20:15
Sjoerd

Die pasje willen wel eens dienst weigeren, maar meestal licht het toch aan de ontvanger, die magneetstrip doet het namelijk allang niet meer….

Sjoerd, (URL) - 05-08-’20 07:52
John

Dat de telefoon de oorzaak zou zijn van het niet functioneren van je pas is toch echt de grootste onzin. 99,9% van de tijd ligt het puur aan het apparaat. Ik betaal tegenwoordig alleen nog met mijn telefoon. Superhandig. Ik heb wel zin in de warmte.

John, (URL) - 05-08-’20 08:48
Dhyan

Ik zou het nog even ergens anders geprobeerd hebben en triomfantelijk terug gaan en zeggen dat ie het elders wel doet.

Dhyan, - 05-08-’20 08:55
Dhyan

P.s. ik vond je oude logo leuker.

Dhyan, - 05-08-’20 08:58
Ria

Oh. Ik zie nog steeds het oude, snap het niet

Ria, (URL) - 05-08-’20 10:48
ria

Ok, dan laat ik het zo, heb het weer veranderd :-D

ria, (URL) - 05-08-’20 11:08
Renesmurf

Het blijft altijd spannend natuurlijk, of het pasje wel werkt, en de klant kan daar natuurlijk niks aan doen, geen smoesjes. Ze moeten gewoon hun apparatuur in orde hebben.

Renesmurf, (URL) - 05-08-’20 11:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.