Warm enzo

Heerlijk met een windje erbij vanmorgen. Ik had me voorgenomen rustig aan te doen vandaag, want van dat warme weer word je ook moe en lusteloos, ik tenminste wel.

Vanmiddag was het ook nog lekker, een beetje sluierbewolking en nog steeds dat fijne windje, dus toch nog maar een rondje al was de sluierbewolking na een tijdje verdwenen.

Verder een wasje en een beetje hangen.

Het was ook best een spannende dag want Ina (u weet wel, mijn lieve sterke schone zus) onderging gisteren voor de derde keer zo'n zware operatie. De tweede was in 2018.

Drie doen ze eigenlijk nooit, maar omdat ze elke keer er zo goed doorheen komt en naderhand weer zo snel opknapt durfden ze het aan en inmiddels hebben we vernomen dat de operatie voorspoedig is verlopen. En nu maar hopen en duimen dat driemaal scheepsrecht is, want nog een keer zo'n operatie zit er niet meer in en sinds de eerste zijn we inmiddels toch vier jaar verder natuurlijk. Vier jaar waarin ze toch volop van het leven en haar pasgeboren kleindochter heeft genoten.

En nu maar duimen voor nog heel veel gewonnen gezonde jaren!

Ria Donderdag 06 Augustus 2020 at 6:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Ellen

Dat je schoonzus Ina spoedig mag herstellen van de operatie. Vanochtend retourtje Garderen Voorthuizen door het bos gedaan, op de fiets. Verder binnen zitten. Temperatuur beneden 23.5 graden, na koken 24.5 graden. Was te doen.

Ellen, - 06-08-’20 19:40
Irene

Oké daar duimen we voor.

Irene, (URL) - 06-08-’20 22:16
John

Gistermiddag was het wel al goed warm en daar komt vandaag nog een stapje bovenop. Heerlijk :)
Op een vlotte genezing en inderdaad, hopelijk nog een berg gezonde jaren er bij.

John, (URL) - 07-08-’20 07:45
Sjoerd

Hier was het gisteren al 33 graden en daar zou vandaag nog wat bovenop komen… Mooi dat het met Ina goed is gegaan, nu maar hopen dat de verder oké blijft.

Sjoerd, (URL) - 07-08-’20 08:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.