Oranje boven

Na de regenbui van gisteravond was alles heerlijk opgefrist vanmorgen. Het rook fris, er was een beetje wind, ik was erg vroeg wakker en zodoende ook vroeg op stap met Paule. Hij had er gelukkig ook zin in dus we deden een fijn rondje samen. Op de terugweg naar huis was het alweer te warm, maar Paule heeft heerlijk uit kunnen rusten vandaag in de schaduw. 

Joop had inmiddels ook al een flink stuk gefietst.

Gisteren deed ik het ook al en vandaag heb ik weer heerlijk bij de plantenbakken op de stoep gezeten. Er komt daar geen zon, de stenen blijven lekker koud en er stond een heerlijk briesje vandaag. Er komt van alles voorbij dus genoeg te zien. Voorbij lopende buren die even een praatje maken. Drukte op de dijk. Ik zie nu eigenlijk pas hoeveel verkeer er voorbij komt, dat duurt maar even hoor, 's winters is het niets en binnen merken we dat eigenlijk ook niet.

Vanmiddag ook nog even naar de groenteboer op Noordgouwe gefietst. Lekkere verse eikenbladsla, pas ontdekt, maar dat vind ik erg lekker, pas geoogst, dus vers van het land. Lekker pasta gemaakt vanavond, daar kunnen we dan ook weer twee dagen van eten.

Ook weer een tekening klaar.

Ik wilde beginnen maar wist niet hoe en met welke kleur, dat kan soms best vervelend zijn, dus ik zei dat tegen Joop en die vond dat ik dan maar eens linksonder moest beginnen in plaats van rechtsboven, waarop natuurlijk dan gelijk mijn gedachte was, dat ik het dan altijd nog om kon draaien. Met oranje, dat zei hij er ook nog bij, dus ja, dit is het geworden een rondje linksonder en eentje rechtsboven.... met oranje.

Ria Woensdag 12 Augustus 2020 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

En als het begin er eenmaal is… Ik heb vandaag ook maar weer eens een ronde gemaakt. Het viel gelukkig best wel mee met de warmte.

Sjoerd, (URL) - 12-08-’20 20:05
Ellen

Ik las de aanhef: Oranje Boven en zag op eerste foto een schaduw staan waarvan ik toen dacht een dame met hoed en lange jurk.(mooie foto trouwens). Na verder lezen begreep ik dat het op je tekening sloeg. Ik zal wel aan een nieuwe bril moeten.

Ellen, - 12-08-’20 21:46
John

JA, waar geen zon komt is het natuurlijk heerlijk, en je kunt de boel ook goed in de gaten houden :) Vandaag gaat het regenen hebben ze belooft.

John, (URL) - 13-08-’20 07:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.