Ver zat

Het was alweer prachtig vandaag. Dat begon vanmorgen al, al was er toen nog volop bewolking, maar het was wel heerlijk zacht en ik besloot een wat langer rondje te maken, ik was nu toch onderweg.

Een paar uur later maar weer op pad. Inmiddels was de zon gaan schijnen, af en toe wat leuke bewolking, mooie vergezichten want het was erg helder.

En terwijl ik wandelde fietste Joop, zo zijn we toch af en toe samen thuis. Vandaag was er ook weer een puzzel klaar, want ook dat gaat door. Van kleuren komt nog even niets, druk met andere dingen en ook nog een breiwerk, een mens komt soms tijd tekort.

Dit is de Goudmijnweg, een onbekend stukje weg, je moet het weten te vinden, maar wel mooi zo onverhard.

Al met al ruim 12 km, ik vind dat ver zat op één dag.

Ria Dinsdag 15 December 2020 at 7:21 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Whow, mooie foto’s, hier heeft het de hele dag geregend.

Sjoerd, (URL) - 15-12-’20 22:15
John

Hier werd het ook helemaal onbewolkt. Ik hoorde het op omroep Zeeland dat het heerlijk zou worden en ze logen niet. Ik heb er ook van genoten.

John, (URL) - 16-12-’20 08:47
Irene

Waarom heet het daar Goudmijnweg, weet je dat ook? Het lijkt zo’n weelderige naam voor zo’n grasweggetje.

Irene, (URL) - 16-12-’20 10:50
Jan K. alias Afanja

Ik zou er bijna over gaan denken om naar het zuidwesten van het land over te steken. Maar gelukkig hebben we hier nu ook af en toe een flets zonnetje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-12-’20 13:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.