Actief

Het was alweer fijn weer vandaag. Niet zo zonnig als gisteren, maar toch uitnodigend genoeg om lekker even bezig te zijn. Ik word er tenminste altijd wel actief van. Even de vloer onderhanden genomen, zuigen en soppen, de laatste keer dit jaar neem ik aan of er moet iets ergs gebeuren. Wasje gedraaid, daar volgen er nog wel een paar van, maar deze kon nog lekker buiten hangen.

Dit alles terwijl Joop lekker aan het fietsen was.

Vanmorgen had ik al gezien dat de suikerbieten aan de Korteweg gerooid werden, daar waren ze toen al mee bezig, dus het beloofde een flinke slikbende te worden op de weg. 

Toen ik er vanmiddag weer voorbij kwam rond een uur of half vier, was de klus geklaard en het land weer leeg (bovenste foto). De streep onderaan is de weg, één grote glibberboel, maar dat wordt meestal heel snel opgeruimd.

En dan kom je thuis na het wandelen en dan moet de was nog even naar boven, even een kopje koffie, even de gemaakte foto's bekijken en dan is het alweer tijd voor de spruitjes. 

Een heerlijke dag, ik kan er niet anders van maken. Ik snap werkelijk de mensen niet die elke dag ergens anders moeten gaan wandelen om het leuk te vnden.

Ria Woensdag 16 December 2020 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

John

Ik kan dat ook niet snappen, maar ja, wij wonen in Zeeland :) Het was gister inderdaad weer heerlijk weer om flink te lopen. Vandaag weer.

John, (URL) - 17-12-’20 09:16
Sjoerd

Mooi, dan zijn die boeren ook weer binnen…

Sjoerd, (URL) - 17-12-’20 11:11
Jan K. alias Afanja

Een middagje shoppen voor de leuk hebben wij dit jaar nog niet gedaan. We doen de noodzakelijke boodschappen en we hebben de extra zaken zoals groenversiering en kaarsen, etc. voor de kerst al mooi op tijd in huis gehaald. We zijn zelfs al naar de kapper geweest, want zagen de naderende lockdown wel aankomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-12-’20 12:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.