Startklaar

Deze spreeuw is er helemaal klaar voor hoor, de eerste toontjes kwamen er al uit vanmorgen, maar als we het weerbericht mogen geloven, komt eerst de winter er nog aan voordat het uit volle borst kan.

Even een tè leuke update tussendoor van de visite van vanmorgen want die achternicht kwam natuurlijk niet alleen maar had ook haar dochter en kleinkinderen meegebracht. :-D

Erg gezellig!

Na het ochtendrondje kregen we koffievisite van een achternichtje die ik nog nooit gezien had en dat alles vanwege een oud boekje dat ze graag wilde hebben. Ik ben al die oude spullen die ik na de verhuizing nog bewaard heb ook maar een beetje aan het opruimen, je doet er tenslotte niets mee, al die oude rommel waar mijn kinderen ook niets mee hebben. Sommige dingen misschien, maar dat weet ik dan wel.

En deze kwam ik vanmiddag tegen toen ik een boodschap op Brouw ging halen, het eerste blommetje, die is er wel erg vroeg bij. Een paardebloem of een madeliefje is er altijd wel te vinden maar deze niet.

En nu maar wachten tot de natuur losbarst!

Vandaag slaagde Silvia officieel voor haar opleiding als kraamverzorgster. Eindelijk volbracht want het was best zwaar.

Ria Donderdag 04 Februari 2021 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Dat is een feestje waard, als heb jij er natuurlijk niets aan dat ze geslaagd is…

Sjoerd, (URL) - 04-02-’21 20:22
Lianne

Was gezellig vanmorgen.
Gefeliciteerd met Silvia

Lianne, - 04-02-’21 21:00
Jan K. alias Afanja

Mooi! Ook vanuit het hoge noorden de felicitaties voor Silvia.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-02-’21 21:42
Renesmurf

Ik vind het wel eens leuk om te neuzen in oude meuk, om die vervolgens gewoon weer voor jaren op te bergen. Leuker dan kletsen met allemaal mensen.

Renesmurf, (URL) - 04-02-’21 22:02
Heleen

Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik denk dat er voldoende werk voor haar is. Ik hoop het ook, want dan heeft ze de opleiding niet voor niets gedaan!

Heleen, - 04-02-’21 22:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.