Stormvast

Buiten was het niet veel gedaan vandaag, we bleven maar grotendeels binnen. Geen ochtendrondje maar even naar de opticien, mijn bril zat niet goed, hij leunde steeds op mijn linkerwang dus ik zat steeds te duwen. 

Bij de parkeermeter zag ik een bekende. 'Hee, je hebt nieuwe schoenen! Ik keek net nog even op je blog, leuk zijn ze en je bril is ook mooi!' We liepen samen op naar de stad, zij met haar nieuwe hond, ik ben dan best jaloers maar was vanmorgen ook blij dat ik binnen kon blijven.

We kennen elkaar van mijn blog, ooit toen ik nog kon zien wie waarvandaan keek vroeg ik me af wie toch diegene uit Zwijdrecht was, nou dat was Janneke die in Zierikzee zou komen wonen. Als ik tegen Joop vertel dat ik Janneke tegenkwam weet hij nooit wie ik bedoel, maar als ik dan zeg dat ze de brievenbus schampte toen ze het bruggetje op reed weet hij het weer.

Vanmiddag toch nog een klein rondje door de polder, Joop op de fiets en ik met mijn vastgespelde muts, alles onder controle. Een klein rondje en dat was maar goed ook want even later plensde het.

Ik geniet van mijn prachtige tulpjes die nu mooi gaan hangen en de forsythia takken, heel gezellig!

Ria Donderdag 11 Maart 2021 at 6:48 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Mooi die tulpen, geeft toch een beetje kleur aan de dag.

Sjoerd, (URL) - 12-03-’21 08:31
Jan K. alias Afanja

Heerlijk die vrolijke kleuren. Da’s heel wat beter dan de grijze en kille natheid buiten momenteel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-03-’21 10:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.