Oud en versleten

Een sappig regentje, zo zag het eruit vanmorgen, het spetterde nog wel wat maar toch stapte ik de deur uit in mijn pas gewassen (voor de 2e keer) softshell jas. Ik zeg dat er allemaal bij omdat ik benieuwd was hoe het met de waterdichtheid gesteld was. Na één wasbeurt vorig jaar was er nog weinig aan de hand en kon hij best nog een buitje hebben. 

Afijn het sappige regentje ging halfverwege over in een flinke stortbui, ik had windje mee, dat scheelde, maar na een tijdje voelde ik toch dat het op mijn heupen wat vochtig werd, aan de voorkant was er nog niets aan de hand.

Softshelljassen zijn ideaal, deze heeft nu na vier jaar zijn beste tijd wel gehad, maar komend najaar koop ik weer zo'n goede. Ze zijn lekker warm, waterdicht en zitten heerlijk. Deze was ook wat dikker dan dat je normaal ziet. Het zal er wel weer op neerkomen dat ik nergens meer zoiets kan vinden. Net als mijn schoenen daarvan wil ik ook weer dezelfde....

Vanmiddag werd het droog en wandelde ik met Paule. Joop wandelde ook want er stond nog best veel wind. Wandelen gaat bij hem ook weer steeds beter.

De meidoorn is prachtig en vanmiddag was er heel even zon.

Ria Zaterdag 22 Mei 2021 at 6:29 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik krijg ook steeds vaker het idee dat als je iets goeds gevonden heb, je er eigenlijk meteen een tweede bij moet kopen…

Sjoerd, (URL) - 22-05-’21 22:14
John

Ik vind het vreselijk als iets wat goed is gewoon niet meer te krijgen is. Wij hebben opeens een witte meidoorn in de tuin.

John, (URL) - 23-05-’21 08:02
Jan K. alias Afanja

Ik ben ook aan het oriënteren om een nieuw jack of een jas voor de zomer aan te schaffen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-05-’21 11:49
hanscke

Ik wil ook altijd hetzelfde als iets voldaan heeft, maar inderdaaad, dan is het vaak niet meer te vinden. De meidoorn bloeit bij ons nog steeds niet

hanscke, (URL) - 23-05-’21 18:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.