Een begin

De vlag is binnen en voor de duidelijkheid zet ik het bord er ook nog maar even bij. 

Open vanaf nu als ik thuis ben en dat ben ik meestal wel. (die plakker van de brievenbus komt voor het raam van de deur dat is wat netter)

Ik wacht het maar af.

De dames die ik bijna elke morgen tegenkom op het ochtenrondje liepen langs toen ik de vlag op hing en ik nodigde ze uit om een kijjkje te nemen. Er komt een expositie in een winkel op het dorp vertelde ze, daar moest ik eens contact mee opnemen want ze vonden het wel erg mooi. Dus ik ging naar die zaak maar daar kon ik niet meer bij alles was al gepland, misschien een volgende keer eens.

Een goede kennis die speciaal kwam kijken, ook heel leuk!

En Digna nodigde ik uit toen ze in haar tuintje aan het werk was, want al lopend kom je ook mensen tegen die het misschien leuk vinden om eens te komen kijken.

Digna kwam eind van de middag een kijkje nemen. En zo is de loop er al een beetje in, want dat moet natuurlijk. Er moet een beginnetje gemaakt zijn en dat is nu gebeurd.

En allemaal heel positief! 

Ik ben blij!

Ria Vrijdag 13 Augustus 2021 at 6:53 pm | | Standaard

zes reacties

Ellen

Veel succes. In mijn omgeving werden er wel eens exposities gehouden in lege winkelpanden tijdens de kerstmarkten, winterfairs.

Ellen, - 13-08-’21 22:35
John

Ik wens je er heel veel succes mee, Ria. Maar dat komt wel goed.

John, (URL) - 14-08-’21 08:20
Jan K. alias Afanja

Ziet er goed en netjes uit zo, het valt zeker op nu. Alleen jammer dat die vlaggen vaak de neiging hebben om niet lekker mee te werken en tegendraads te reageren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-08-’21 11:15
Sjoerd

Mooi dat het allemaal positief wordt ontvangen…

Sjoerd, (URL) - 14-08-’21 17:26
Renesmurf

Veel succes er mee, je moet er maar van houden al die mensen die langskomen.

Renesmurf, (URL) - 14-08-’21 22:12
hanscke

En de bel doet het en het huis is schoon en je hebt al een paar bezoekers gehad, ben heel benieuwd hoe het verder gaat met de expositie.

hanscke, (URL) - 16-08-’21 20:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.