Compleet

 Nou we zijn weer compleet hoor al had het nog wel wat voeten in de aarde. 

Ik kreeg een appje, om twee uur mag ik weg, dus ik deed eerst de boodschap waar ik voor onderweg was en reed daarna richting Goes. Ik zag het gelijk al opgefokt en wel zat hij in bed, het ging allemaal niet snel genoeg, hij lag nog aan een infuus en een apparaat. Er moest 'even' iemand komen om hem uit te schrijven en die zat in het kamertje ernaast, maar ja druk druk, ik snap dat wel en we hebben nog een half uurtje rustig moeten wachten tot hij weer vrij was.

Lift? Welnee, zo uit bed vier trappen naar benee, mèt rolkoffer, dat is Joop.

We hebben er beneden maar weer een ijsje op genomen. Er komt nog wel een vervolg maar dat vertel ik later nog weleens, eerst maar weer even wennen.

Hij had vreselijke jeuk op zijn hoofd en enkels. Op zijn hoofd hadden ze allemaal krasjes gemaakt voor de 20 plakkers die erop moesten en misschien heeft er aan zijn enkels ook iets gezeten. Maar ja, nog niet mogen douchen en zo'n kriebelhoofd is niet fijn. Gelukkig had Mir even tijd om te wassen, daar zijn we toen gelijk naar toe gereden.

En nu maar weer wachten tot de wond geheeld is en de impact van het hele gebeuren weer wat naar de achtergrond is verdwenen. Dat duurt gewoon een tijdje.

Het lijkt misschien zo niets, maar het is toch alles bij elkaar weer heel wat.

Ria Woensdag 08 September 2021 at 5:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Margo

Toch fijn dat hij weer thuis is!

Margo, - 08-09-’21 20:31
Sjoerd

Haha, echt weer Joop toch….

Sjoerd, (URL) - 08-09-’21 21:26
Jeanne

Gelukkig is alles weer achter de rug. Het is niet niks zo’n medische ingreep.

Jeanne, (URL) - 08-09-’21 22:58
Jan K. alias Afanja

Mooi! En nu verheugd, maar rustig aan verder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-09-’21 00:30
John

Ik moet dringend even terugzoeken wat er nu precies gebeurd is. Het klinkt als een behoorlijke ingreep. Maar nu weer lekker thuis iig. Dat is toch veel beter.

John, (URL) - 09-09-’21 07:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.