Op naar beter

Een heerlijke windstille morgen, ik deed een kilometertje extra! Wollige bomen over hun hoogtepunt heen maar nog volop in blad. Het grote verkleuren kan beginnen.

Van deze vergeet ik de naam steeds, er is een ochtend en een avondversie, avond=roze volgens mij. 

We treffen het dat het weer zo fijn meewerkt. Joop fietste alweer 35 km, dat kon hij voor de operatie al niet meer, waardoor we denken dat toen de spierreuma al aanwezig was. De dokter, waar hij vanmiddag een afspraak mee had dacht dat het door de operatie getriggered kon zijn.

Zaak is nu dat er regelmatig geprikt wordt om de bezinking te controleren zodat er afgebouwd kan worden wat de medicijnen betreft.

Vandaag heb ik de bankbetaalapp geinstalleerd, ik ben benieuwd. Anders pak ik mijn pasje en nu mijn telefoon, ik weet nog niet of ik dat handiger vind, maar ik heb het nu wel in elk geval, voor noodgevallen denk ik. Ik vind nieuwe dingen niet zo snel handiger dan oude. 

Slapen gaat de laatste twee nachten ook weer beter gelukkig.

Ria Dinsdag 21 September 2021 at 6:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

Maria

Silene of avondkoekoeksbloem. Heel mooie foto.

Maria, - 21-09-’21 20:30
ria

Dank je Maria

ria, (URL) - 21-09-’21 21:21
Sjoerd

De eerste foto is een juweeltje… En goed slapen helpt overal tegen.

Sjoerd, (URL) - 21-09-’21 21:30
John

Het was gewoon zomer vandaag.

John, (URL) - 21-09-’21 21:55
Jan K. alias Afanja

Dat zijn positieve berichten. Mooi!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-09-’21 00:28
Dhyan

Ik gebruik alleen nog maar de telefoon.

Dhyan, - 22-09-’21 09:08
hanscke

Dochters samen geweest, het gaat goed met Joop, jij slaapt weer beter, wandelt en je hebt nog steeds oog voor het moois om je heen, conclusie, gelukkig het gaat weer een stuk beter daar bij jullie.
En nee ik houd ook niet zo van nieuwe dingen, maar soms moet je. Heb de betaalapp nog niet, zal me er eens in verdiepen.

hanscke, (URL) - 22-09-’21 11:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.