Zuigen zoog ...

Het wordt zo langzamerhand wel wat najaarsachtiger, wind en regen op het midden van de dag, maar vanmorgen en eind van de middag was het weer droog.

Joop fietste op het verkeerde moment, ik bekeek het wat beter, vooral eind van de middag was het best lekker.

Een rondje Lillo en over het haventje, je hebt daar de keus om binnen of buitendijks te lopen. Nu met demooie wolken liep ik over de haven. 

In mijn archief vond ik nog meer terug vandaag, het is soms best goed dat eens even door te spitten, er staan ook dingen op verschillende schijven. Er zijn ook foto's kwijt waarvan ik dacht dat ik ze nog had, maar gelukkig staan die dan nog wel bij Photobucket.

Gelukkig heb ik toch laatst mijn enige paar fatsoenlijke zwarte schoenen niet weggegooid, ik ben echt niet voorbereid op begrafenissen en dat wil ik ook helemaal niet zijn.

Verder een nieuw vel van mijn tekenblok gescheurd vandaag en stof gezogen.

Ria Maandag 27 September 2021 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik vind het ook echt niet meer van deze tijd om geheel in het zwart naar een begrafenis of crematie te gaan. Het er zijn is voor mij het belangrijkste.

Sjoerd, (URL) - 27-09-’21 23:03
ria

Dat vind ik ook hoor sjoerd, maar mijn nieuwe schoenen kunnen echt niet

ria, (URL) - 27-09-’21 23:22
John

Ja, ik liep gister in die regen en het was van die miezer.

John, (URL) - 28-09-’21 08:16
Jan K. alias Afanja

Hier was het gisteren bijna de hele dag bewolkt en grijs, echt zo’n begrafenissfeertje. Vandaag schijnt de zon hier nog eens een dagje volop, dus ik ga zo meteen maar eens een blokje om.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-09-’21 10:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.