Opgelost

Vanmorgen al heel vroeg op stap want 8.40u een afspraak bij de longarts. Ze belden maandag dus ik was snel aan de beurt voor het vage botje in mijn longen. De vlek is naar alle waarschijnlijkheid een weerkaatsing van een wervel bij het maken van de foto. Je wervelkolom heeft toch allemaal van die uitsteeksels en nu is het net of die in de long zit. Je hebt op een gewone foto ook weleens van die rare weerschijningen. Hij drukte me vooral op het hart me geen zorgen te maken, dus dat doe ik dan ook maar niet. Er wordt nog wel een scan gemaakt, voor de zekerheid.

Begin december staat de afspraak bij Cardiologie voor de echocardiogram wegens de ruis bij mijn hart die ik al mijn hele leven heb, maar die ze nu weer ontdekt hebben. Het is misschien wel goed dat ze er weer eens naar kijken, 'dan kunnen ze zien of je kleppen nog goed sluiten' zegt Joop. 

Even na tienen waren we alweer thuis. Na de koffie gingen we fietsen. Joop zijn eigen rondje en ik naar de vleesboerderij. Het was heerlijk weer, de zon scheen, het leek wel voorjaar. Op Brouwershaven ook nog een boodschap en zo had ik toch 15km gefietst. Even later kwam Joop ook thuis, hij had er bijna 35km opzitten. Maar ja ik had ondertussen wel boodschappen gedaan.

Vanmiddag nog een rondje met het hondje en achter de was aangelopen, die met dit weer natuurlijk niet droog werd, maar wel iets en lekker buiten geweest. Ook de blaren nog opgeveegd, ik had er weer zin in, ik voel me goed.

De geraniums staan er behoorlijk fris bij, die zijn veel te nat en omdat er alweer regen aan komt heb ik ze maar even ergens onder gezet, zolang het weer nog zo goed is laat ik ze maar buiten.

Oh ja en ook nog een mail van Bol.com vandaag:

Gisteren heb jij mij via de chat gesproken. Jij gaf aan dat jullie een brief hadden ontvangen met een betaling van 289 euro. 

Deze bestelling is niet door jullie besteld, maar wellicht door een fraudeur. 

Dit heb ik doorgezet naar de desbetreffende afdeling en zij geven aan dat jullie geen brieven meer zullen ontvangen van de accountor. 

Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken. 

Hopelijk heb ik jullie hierbij voldoende geïnformeerd. 

Met vriendelijke groet,

Roma

bol.com klantenservice

Ria Woensdag 03 November 2021 at 7:08 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Toch even schrikken met zo’n rekening…

Sjoerd, (URL) - 03-11-’21 20:58
Jeanne

Wat zal het een opluchting zijn, dat er toch niks aan de hand blijkt met je gezondheid!! Fijn!

Jeanne, (URL) - 03-11-’21 21:45
ria

Jaa

ria, (URL) - 03-11-’21 21:58
Margo

Je moet je niet te snel zorgen maken, maar ja helaas hebben we geen knop. Een collega van mij vertelde een dag dat ze borstkanker had. Er was een flinke vlek op de foto’s gevonden. Zij en haar man zaten een week in zak en as. Toen bleek dat ze een moedervlek had die mee gefotografeerd was. Niks aan de hand. Idioot toch?

Margo, - 03-11-’21 23:00
John

Ja, Bol regelt dat wel als je niets hebt besteld. Een hele geruststelling dat botje. Het klinkt ook logisch. Joop heeft gelijk, even de kleppen na kijken kan geen kwaad :)

John, (URL) - 04-11-’21 07:38
Jan K. alias Afanja

Mooi zo! Dat klinkt allemaal weer vrolijk, fris en opgeruimd.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-11-’21 11:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.