Oorlog

Wat een heerlijke dag vandaag! We konden eindelijk weer eens naar buiten met z'n allen! Verder was ik lekker bezig, ik weet het allemaal al geeneens meer, opruimen vooral en boodschappen en eind van de middag nog een wandelingetje.

Het begon toen alweer een beetje te betrekken.

De storm is gaan liggen, Corona is naar de achtergrond verdwenen want we hebben nu oorlog en weeral iemand met een geprint pistool (dat verzin ik zelf maar even)

Ik vind het raar als ik de beelden zie van de trucks die Oekraine binnenrijden Wat gaan ze daar doen? Mensen doodschieten? Welke mensen?  En waar slapen die Russen 's nachts? Het lijkt op een spelletje en ziet er ouderwets en vooroorlogs.. uit. Ze hebben al gepraat en nu ze er niet uitkomen gaan ze maar met die brede rupsbanden de weg op. Om wat te doen...? Zijn de 3d printers inmiddels al uitverkocht?

Ria Woensdag 23 Februari 2022 at 8:33 pm | | Standaard

drie reacties

John

Inmiddels is de oorlog uitgebroken. Een trieste tijd. We gaan een zeer zware periode tegemoet vrees ik.

John, (URL) - 24-02-’22 08:01
Sjoerd

Helaas kunnen we nog geen gas printen.

Sjoerd, (URL) - 24-02-’22 08:04
Jan K. alias Afanja

Het is een zwarte dag nu er voor het eerst sinds ’40-‘45 een grote oorlog is uitgebroken. En ik vrees dat we daar allemaal de gevolgen van zullen ondervinden. ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-02-’22 11:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.