Twintig

Zolang als ik blog doet Levi eigenlijk al mee en vandaag werd onze kleinzoon twintig, dat is toch wel een mijlpaal. Afgelopen weekend was er feest, wij waren daar niet bij want we waren er pas twee weken geleden ook al en oma's en opa's op feestjes als je twintig wordt zijn niet echt een must.

Ik weet nog wel van feestjes dat er ouders waren en je zat te wachten tot ze eindelijk eens naar huis gingen, dan kon de muziek tenminste hard en ik weet ook wel dat ouders en oma's en opa's van tegenwoordig veel 'jeugdiger' zijn dan die van ons, maar dan nog.

Ik heb een beetje zitten winkelen vandaag. Elk voorjaar lijkt het weer alsof je niets meer hebt. Nu heb ik wel niet veel en na een paar seizoenen ziet het er soms ook ineens niet meer uit, of het zag er al niet meer uit maar je vond dat het nog wel kon. Afijn ik heb wat besteld alvast, een heel gezoek altijd.

Lekker gewandeld vanmiddag en kwam de torenvalk tegen.

Ria Dinsdag 19 April 2022 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s, Ria. Je kleinzoon is een knappe kerel geworden. En zo zie je een torenvalk niet vaak.
Opa’s en oma’s kunnen zich na de kindertijd maar beter ver te houden van de feestjes van hun kleinkinderen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-04-’22 21:42
Renesmurf

Ja, feesten met familie is toch een ander feest dan die met vrienden. Hier is feest in een kring zitten en taart eten en kletsen.

Renesmurf, (URL) - 19-04-’22 21:55
John

JA, de opa’s en oma’s van nu zijn totaal anders dan die van vroeger. En dat is goed voor ze.
Kleding heb ik nog even niet nodig.
Gefeliciteerd met de kleinzoon.

John, (URL) - 20-04-’22 08:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.