Bij de thee

Een heerlijke zomer tot nu toe, op een enkele orkaan na. Ik wandelde alweer naar Brouwershaven vanmiddag, dat is een fijn rondje van 8,5km met Brouw als hoogtepunt halverwege, waar ik mezelf dan af en toe trakteer op een haring of een ijsje. Niet goed voor de lijn natuurlijk en vanmiddag nam ik ook nog appelflappen mee voor Joop want die is nog een beetje zielig. Die flappen verpakken ze alleen per twee, dus ja, dat ook nog bij de thee.

De polder is prachtig, ik kan het niet vaak geoeg zeggen, alles staat er zo mooi voor en het zal niet lang meer duren eer er weer gemaaid gaat worden met als eerste het vlas denk ik, zeker als het zo zonnig blijft.

Eén foto van het zwart maanzaad maar gemaakt, met in de verte de Dijkhuisjes waar Rosemarie nu niet meer is en Paule ook niet. Paule maakt het goed! Ik zie foto's van hem voorbij komen, lekker op het strand met zijn nieuwe bazinnetje!

Deze is van eergisteren, vandaag was het wat meer bewolkt.

Ria Zondag 03 Juli 2022 at 6:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Ach, goed voor de lijn, als het maar lekker is en je ervan kan genieten.

Sjoerd, (URL) - 03-07-’22 22:10
Jan K. alias Afanja

Eind vorige week was het mij alweer te warm, zoals het nu is – zo rond de 20 graden – heb ik het ‘t liefst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-07-’22 12:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.