Zon en schaduw

Heb ik gewoon al vanaf vorig jaar een potje antipollenpillen in mijn laatje te liggen. Gelijk eentje ingeslikt en de hoofdpijn verdween binnen een paar uur.

Ik haalde een paar zakken zwarte aarde op Schuddebeurs om de plantenbak op de stoep bij te vullen en bracht gelijk nog twee plantjes mee, die waren gered van de hitte zodoende.

Op de foto wilgenroosjes die nu volop bloeien, ik vind ze leuk, net als het boerenwormkruid dat nu ook weer begint te bloeien, zie ook de foto's van gisteren.

Het was best warm en ik besloot een rondje te fietsen in plaats van te lopen, niet ver want daar had ik ook geen zin in. Ik kocht kersen op Dreischor en maakte er een rondje door de polder van Dreischor van, mijn geboortedorp en kwam zodoende ook nog langs mijn geboortehuis. Er wonen alweer andere mensen, maar het huis blijft altijd hetzelfde.

In de tuin is het goed toeven onder de parasol (foto 1), wel af en toe even schuiven met de stoelen om in de schaduw te blijven.

Ria Maandag 11 Juli 2022 at 6:33 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Een leuk rondje. Mijn geboortehuis heb ik nog nooit bekeken, misschien doe ik dat nog wel eens. Het weer viel hier mee vandaag, gelukkig maar.

Renesmurf, (URL) - 11-07-’22 20:46
Margo

Mijn geboortehuis is al lang afgebroken, zonde. Ik heb er wel foto’s van gezien.
Volgens mij heeft Jan dezelfde spiegel op z’n fiets als jij.

Margo, - 11-07-’22 22:56
Jan K. alias Afanja

Hier hadden we geen schaduw van boom of parasol nodig, het is de hele dag bewolkt gebleven bij een maximumtemperatuur van 22,6°C. Best lekker dus. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-07-’22 00:00
Sjoerd

Hier ook de hele dag bewolkt, en net zoals Jan mag dat voor mij ook wel eens een dagje. En zie je wel dat die pilletjes goed werken.

Sjoerd, (URL) - 12-07-’22 07:15
John

Ja, het was goed zonnig en warm gister. Ik fietste ook om genoeg beweging te krijgen. Bentley wilde gister niet zover mee namelijk.

John, (URL) - 12-07-’22 07:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.