Zorgeloos

Het ochtendrondje deden we weer samen. Als Joop alleen wandelt (en fietst)  blijft hij maar te fanatiek, waardoor hij dan weer stijf en moe is en lang niet meer zo vlug herstelt als vroeger natuurlijk, dat duurt soms dagen. Als ik wandel loop ik hooguit 4,5km pu meestal haal ik dat niet eens vanwege hondjes, praatjes en foto's. Bij Joop moet het tempo minsten 5,5km zijn, dat is niet goed als je 77 bent, tenminste niet voor hem met zijn moeilijke voeten.

Voor de afwisseling deed hij vanmiddag een rondje met de scootmobiel, die moet toch ook af en toe even uitgelaten worden. Ik scharrelde ondertussen een beetje met mijn tekeningen en twijfel of ik nog lijsten zal bestellen. 

De betaling met PayPal is inmiddels gelukt, reuze handig merkte ik nu, ik moest gewoon nog even geduld hebben tot de oude termijn verstreken was en zo kon ik mijn betalingsvoorkeur veranderen. Weer een zorg minder. 

Helemaal zonder zorgen zou toch zo fijn zijn hè, maar er is altijd wel iets waar je je druk om loopt te maken, al wordt het wel steeds minder hoor en veel dingen kan ik ook steeds makkelijker naast me neerleggen, daar zijn wandelingen uitstekend voor. Ik praat vaak tegen mezelf dat helpt best en soms stop ik dan even en dump zo'n drukteschopper gewoon ergens in de sloot.

Ria Maandag 12 September 2022 at 6:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Druk maken doe ik me niet meer. Wat er gebeurd doe je toch weinig aan…

Sjoerd, (URL) - 12-09-’22 20:40
Jan K. alias Afanja

Wat Joop op een dag teveel en/of te heftig aan beweging krijgt, krijg ik net te jammer, denk ik. Het is ook op dit vlak.oneerlijk verdeeld.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’22 21:33
Renesmurf

Kleine zorgen, grote zorgen, die zijn allemaal voor morgen. Er is altijd wat, zo is het leven. Ik hoef in april pas weer naar de tandarts, en dat vind ik dan een fijn idee.

Renesmurf, (URL) - 12-09-’22 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.