Huiswerk

Vandaag de folder in de bus. Ik vind het leuk dat ze een oude tekening gebruikt hebben, sowieso leuk dat ik op de folder sta, terwijl er ook veel anderen zijn. Samen met Lou, ook leuk!

Ik ruim een beetje op, er moet niet teveel rommel slingeren natuurlijk op zo'n dag. Dat leidt alleen maar af van waar het om gaat. Het gaat regenen zeggen ze, maar veel dingen zijn binnen, ook bij mensen thuis, of in een schuur, maar er zijn ook nog andere evenementen op het eiland zaterdag.  

*klik*

U merkt, ik begin al wat zenuwachtig te worden.

We hadden vandaag samen boodschappendag. Voor Joop is het moeilijk zoeken in de winkel zegt hij, maar als je samen gaat weet je op den duur wel waar alles zo ongeveer ligt, dus dat moeten we maar vaker doen. Vanmorgen ook weer samen gewandeld en vanmiddag ieder voor zich een rondje. Joop fietste om een ijsje en ik polderde nog wat.

De boeren rijden af en aan met volle en geleegde wagens. De suikerbieten en de aardappelen zijn aan de beurt. We vonden wat aardappels onderweg en die heb ik (eentje dan) gelijk maar gekookt vanavond, verser kan niet.

Ria Donderdag 22 September 2022 at 7:33 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Renesmurf

Eet smakelijk. Een mooi vooruitzicht, zaterdag, veel plezier.

Renesmurf, (URL) - 22-09-’22 21:24
Sjoerd

Niet zenuwachtig zijn. Helpt niets en heeft geen zin. Laat het gewoon over je heen komen.

Sjoerd, (URL) - 23-09-’22 07:25
Jan K. alias Afanja

Hier hebben de boeren het druk met de maisoogst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-09-’22 11:50
Dhyan

Leuk hoor zelf je avondeten oogsten, ook al is het van de kar gevallen.

Dhyan, - 23-09-’22 12:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.