Zo gebeurd

Wij zaten vanmorgen tegen half elf al in de wachtkamer bij de kaakchirurg in Goes voor het trekken van de kies van Joop waar ook nog een andere kies aan vast zat en waar hij nu nog geen last van had, maar als dat zou gebeuren moest hij er toch uit vanwege reddeloos. Dus onder het mom van 'hij kan er maar uit zijn' kon hij vanmorgen al terecht. Het was zo gebeurd, maar ja je bent er toch een ochtend zoet mee.

Mooi bloeiend zeekraal aan de muur.

Gisteravond de tekening linksboven nog gemaakt en daar frobelde ik eens een vierluik van, als je dezelfde kleuren blijft gebruiken kunnen vier kleintjes ook goed bij elkaar in een lijstje.

En omdat ik nog helemaal niet gelopen had ook nog even een rondje van zes kilometer, het was heerlijk! De selderie knollen werden geoogst met gelijk de ploeg erachteraan, dan is dat ook maar gebeurd en is de akker klaar voor het volgende gewas komend voorjaar.

Ria Maandag 14 November 2022 at 6:42 pm | | Standaard

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Sterkte ermee maar weer voor Joop.
Ik blijf je tekening rechtsboven mooi vinden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-11-’22 21:06
Renesmurf

Ja, dat gebitsonderhoud gaat ook almaar door, maar gelukkig kan het allemaal en vrij pijnloos. Dan beseffen we wel even dat we op een goede plek en in een goede tijd leven.

Renesmurf, (URL) - 14-11-’22 22:18
Jeanne

Prachtig, dat vierluik!

Jeanne, (URL) - 14-11-’22 22:41
Sjoerd

Een mooie collage van tekeningen. Ik hoop dat Joop er niet teveel last van heeft.

Sjoerd, (URL) - 15-11-’22 07:27
John

Oei, de kaakchirurg. Ik hoor er altijd vreselijke verhalen over.

John, (URL) - 15-11-’22 08:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.