Somber

Als je al niet neerslachtig was dan wordt je het van dit weer wel. We deden wel een rondje vanmorgen, dat was nog redelijk droog, maar daarna kwam het niet meer goed.

Eind van de middag dacht ik dat het wat opklaarde dus toch nog even een frisse neus gehaald waarbij ik behoorlijk nat werd, maar ik was er wel van opgeknapt! 

Verder zocht ik naar jassen, in een paar dagen tijd zijn ze zowat op, tenminste die ik zoek voor Joop. Niet zo'n hele dikke want die heeft hij, maar zo'n softshell net als ik heb. Voordeel is wel dat ze steeds goedkoper worden, ze willen ervan af. Gelukkig vond ik nog een blauwe in de goede maat. Joop houdt van blauw, dat is makkelijk alleen lastig als het er niet is.

De resterende tijd kleurde ik nog een plaatje klaar en maakte er weer een luikje van.

Ik hoop dat het snel januari is, of februari dat mag ook...

Ria Vrijdag 18 November 2022 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Margo

Ik ga voor maart!
Leuk die luikjes, en mooie foto!

Margo, (URL) - 19-11-’22 00:04
Sjoerd

Nee hoor, eerst Sinterklaas en de kerst nog.

Sjoerd, (URL) - 19-11-’22 08:21
John

JA, het weer was eigenlijk dieptriest als je het vergelijkt met de afgelopen maanden. Hier regende het vannacht om 2 uur nog op hetzelfde niveau als overdag. En nu is het ook niet echt lekker buiten.
Die 4luiken van je zijn leuk.

John, (URL) - 19-11-’22 09:08
Jan K. alias Afanja

Hoe eerder het januari is, hoe eerder het weer te warm is. Doe mij voorlopig maar wat licht winterweer zoals vandaag. Ik vaar er wel bij. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-11-’22 14:56
Renesmurf

We zijn gelukkig niet van suiker, maar ja, leuk is anders.

Renesmurf, (URL) - 19-11-’22 19:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.