Scheurtje

Weer een vierluik klaar en inmiddels ook al verkocht. Leuk!

Gisteravond voelde ik een scheurtje in mijn gebit en daar blijf je dan maar met je tong aan voelen, ik lag er ook alweer wakker van vannacht en toen ik vanmorgen met de loupe van Joop keek zag ik dat het toch echt een scheurtje was en ik besloot vandaag gelijk maar even naar 4Dental te rijden. 

Toen we op het punt stonden een ochtendrondje te gaan doen zei ik dat tegen Joop en we besloten gelijk maar naar Vlissingen te rijden. Joop ging mee want ik ben dan altijd bang dat er iets gebeurt als ik geen gebit in heb.

Wat ik al gedacht had gebeurde, ik moest mijn tandjes inleveren en eind van de middag kon ik er weer om, vervelend, want je komt dan de rest van de dag ook de deur niet meer uit. Gelukkig regende het heel de dag.

De tandenman vond het bijzonder toen ik het verhaal vertelde van de verloren tand die ik er nu twee jaar geleden zelf in had gelijmd omdat het met kerst gebeurde, ons slijmvlies schijnt alle lijm op te lossen, dat van mij niet dus.

Vanmiddag weer even heen en weer om het op te halen, keurig gepolijst, zonder scheurtje, heel fijn, ook weer gebeurd, ging alles maar zo snel.

Niet gelopen en toch versleten. Vermoeiend zulke dagen.

Ria Woensdag 23 November 2022 at 6:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, maar wat fijn dat dat in een dag kan allemaal. Mooie tijden.

Renesmurf, (URL) - 23-11-’22 22:19
Sjoerd

Ik had ook een scheurtje in mijn kunstgebit en paar weken terug. Ben maar meteen voor een nieuw gebit gegaan. Het was inmiddels meer dan 15 jaar oud. Als het goed is kan ik het volgende week passen.

Sjoerd, (URL) - 24-11-’22 07:57
John

Vermoeiend, maar je hebt binnen 1 dag je gebit weer terug.

John, (URL) - 24-11-’22 08:33
ria

@sjoerd, oh ja dan is het ongeveer wel weer nodig . Ook spannend!

ria, (URL) - 24-11-’22 09:36
Jan K. alias Afanja

Dat is dan weer mooi opgelost. Beter wakker liggen van een scheurtje in je kunstgebit dan van helse kiespijn, zeg ik altijd maar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-11-’22 12:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.