Naaien en keren

En dan ben ik gedraaid en dan denk ik, nu ligt mijn arm weer niet goed en misschien moet mijn hoofd ook andersom en mijn hand wat naar beneden of onder mijn kussen en dan draai ik nog maar eens een keer, maar dan liggen toch echt mijn voeten verkeerd om in slaap te komen... zodoende sliep ik om half vijf nog niet en werd ik om half tien gebroken wakker.

Het was somber maar nog niet zo heel erg nat dus na de koffie trok ik mijn regenkleren maar aan in de hoop dat mijn rug er wat van zou bijtrekken. Onderweg begon het steeds harder te regenen, het was niet koud en ik vond het best lekker. Zo was ik toch bijna zeven kilometer  onderweg.  Joop had in de tussentijd gefietst, die was ook nat. 

De top 2000 staat aan en ik haalde mijn naaimachine eens tevoorschijn. De broek die ik bestelde was twee maten te lang, de goede maat stond er wel op, maar daar klopte niets van.

Eerst maar eens geprobeerd of hij het nog deed en jawel, niet als een zonnetje maar hij naait nog prima. Jammer genoeg had ik niet de goede kleur garen, dus hij staat weer netjes waar hij stond. Ik breng de broek maar naar de plaatselijke naaister, die heeft dat zo gedaan, garen kost ook geld en ik naai toch niet meer.

De dag gaat wel snel zodoende, een varkenshaasje met spruitjes op het menu, met ijs toe, dat hebben we anders nooit.

Even een update over de (dure) kerstkrans, die is superlekker! (bij de link €4 goedkoper wel hetzelfde volgens mij, ook van Bakker Bliek)

Ria Zondag 25 December 2022 at 4:31 pm | | Standaard

twee reacties

Renesmurf

Soms slaap je slecht, dat heeft iedereen, en dat komt de komende nachten dan vast wel weer goed. Top 2000 luisteraars haten radio, liedjes in volgorde zetten, gatverdamme.

Renesmurf, (URL) - 25-12-’22 21:05
hanscke

Ik ken dat gevoel van nooit in de goede houding terecht komen om vervolgens lekker onder zeil te gaan. In de loop der jaren heb ik mijzelf kunnen aanleren om “ uit “ te gaan en in standje lig terecht te komen.

hanscke, (URL) - 27-12-’22 11:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.