Gebreken

De eerste van dit jaar waar ik een beetje tevreden over ben, maar ook niet alles kan even leuk of mooi zijn natuurlijk. Dit heeft iets met Folklore vind ik, een muts met krullen en klompen, nu ja maak er maar wat van.

Een druk dagje want morgen gaat mijn bobbel eraf. Eerst toen de afspraak gemaakt was wilde ik hem weer afzeggen, het leek of hij weer kleiner werd, en ik dacht, wat zeur ik nu weer over zo'n flutbobbeltje. Ik twijfelde dus behoorlijk maar liet de afspraak toch maar staan en morgen is hij weg als het goed is tenminste, want meestal willen ze het eerst zien en dan daarna een nieuwe afspraak voor het verwijderen, maar de dokter zou erbij zetten wat het was en dat het gelijk kon, ik ben benieuwd, maar de was is gedaan.

Joop zijn hechtingen zijn er vanmiddag uitgehaald en even daarvoor belde het ziekenhuis voor een afspraak, want volgens het protocol wordt nu toch nog een keer 2cm extra weggesneden over vier weken, voor de zekerheid. Dat is dus wat ze bij mijn zus ook hebben gedaan. 

Mijn zus kreeg vandaag een staaroperatie.

Het is allemaal wat hoor dat ouder worden.

Ria Dinsdag 24 Januari 2023 at 6:46 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ouderdom komt met gebreken wordt wel eens gezegd, en waar dat dat is…

Sjoerd, (URL) - 24-01-’23 21:38
Jan K. alias Afanja

Sterkte met de recente ontwikkelingen. Hopelijk valt het allemaal wat mee.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-01-’23 00:16
John

Ja, ouder worden. Nu ben jij al wat verder dan ik, maar ik zie om me heen wat het allemaal doet. EN ik merk zelf ook dat ik geen 20 meer ben.

John, (URL) - 25-01-’23 09:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.