Teamwork

 We begonnen vanmorgen met het veranderen van de elektriciteits kabels die we een paar dagen geleden hebben aangelegd. Van links naar rechts van het kamertje van Joop d.m.v. een gootje over de vloer tegen de dorpel.

Joop had inmiddels verzonnen dat er daar ook een hordeur moet komen, want twee ventilatiestripjes bovenin de deuren is best weinig als het 's zomers heet is. Zo'n hordeur heeft ook nogal wat ruimte nodig en die strip zat dus in de weg. We hadden het beter gelijk kunnen doen natuurlijk, maar ja....

Nu eerst met een gootje naar het plafond, gootje langs het plafond en gootje naar beneden, veel netter, maar wel gedoe met die gootjes en dekseltjes en plakkertjes en boven je hoofd.

Maar samen hebben we de klus weer geklaard, wij zijn een prima team! 

Een ochtendrondje kwam er zodoende niet van maar vanmiddag heb ik de schade ingehaald. Het was grijs, maar niet koud en de wind was gaan liggen, dus heerlijk gewandeld.

 

 Geen  gootjes- en of polder- foto's, maar Nora lacht zich een voetje!

Ria Zaterdag 04 Februari 2023 at 6:48 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Zo blijf je nog wel even bezig… Leuk filmpje, ochtend gymnastiek.

Sjoerd, (URL) - 05-02-’23 08:21
John

Hier kunnen we ook goed samenwerken. Gelukkig maar. Best een slim idee, een hordeur aan de binnendeur, als ik het goed begrijp. Dan kan er veel meer lucht stromen.

John, (URL) - 05-02-’23 09:09
Jan K. alias Afanja

Knap werk weer en een leuk filmpje voor de zondag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-02-’23 12:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.