Horhor

Zo heerlijk helder met een wit randje en af en toe een vleugje nevel als het vanmorgen was, zo somber was het vanmiddag. 

Het bed van Joop zou bezorgd worden, maar ik deed nog snel een ochtendrondje. Gelukkig maar want er was file en het kwam later dan beloofd, dit had ik toch maar mooi te pakken.

Ook best mooi hoor, maar een stuk kouder dan vanmorgen.

 Onderweg werd het iets lichter en jawel even later een gat en zo trok het steeds meer open.

Joop kan nu natuurlijk niet wachten tot het bedtijd is. Gisteren is het hor, of is het de hor opgemeten en volgens de horrenmeneer kon het uitstekend geplaatst worden, zelfs het gootje had kunnen blijven liggen, maar dat vinden we nu toch mooier langs het plafond. En hoewel het dubbele deuren zijn, waarvan er altijd maar eentje open gaat, kan er ook gewoon voor maar één deur een hor.

Misschien is het ook een goed plan voor in de keuken waar we dezelfde openslaande deuren hebben. Ikzelf dacht eigenlijk aan van die flappen, die achter je dichtvallen, een deur moet je dan ook weer dichtdoen en naar een keuken wordt nu eenmaal meer heen en weer gelopen. Iemand tips en/of ervaring?

Ria Dinsdag 07 Februari 2023 at 7:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Mooie mistige plaatjes. Het zal daar een stuk frisser geweest zijn dan hier in het noorden, wij hadden eindelijk weer eens een hele dag zon.
Succes met de horren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-02-’23 00:21
Sjoerd

Hier was ook de hele dag zon, de eerste keer dit jaar… Een horhor advies kan ik je niet geven, wij hebben overal screens.

Sjoerd, (URL) - 08-02-’23 07:51
John

Geen ervaring met die hor flappen. Ze lijken me bij de keuken wel handiger dan een deur die je steeds open en dicht moet doen.

John, (URL) - 08-02-’23 09:37
ria

@sjoerd een screen is toch ook een hor?

ria, (URL) - 08-02-’23 10:39
Margo

Wij hebben bij de schuifdeur naar buiten een schuifhor. Zeg maar een rolhor maar dan horizontaal. Maar die is een keer met zoveel kracht ingeklapt dat die kapot is. Bovendien is het bij ons toch geen doen met de kat die 100x per dag in en uit wil. Die horren die met magneten achter je dichtvallen werken misschien het best. Verder hebben wij overal bij ieder raam en deur een hor en we hebben nooit ongedierte in huis. Hooguit een muis die door de kat naar binnen was gebracht. Of een kikker die door de schuifdeur naar binnen sprong. Geen spinnen. En vliegen zomers, die zullen wel door de schuifdeur komen.

Margo, - 08-02-’23 12:24
Margo

Bij ons was het van morgens tot savonds helder weer met zon, felblauwe lucht, geen wolkje te zien.

Margo, - 08-02-’23 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.