Dingen op zaterdag

Er gebeurde weer een ongelukje vanmorgen, zulke dingen gebeuren altijd in het weekend. Op een andere dag was ik even naar Vlissingen gereden, maar ja, het is zaterdag en morgen is Joop jarig dan wil je toch ook een beetje fatsoenlijk tevoorschijn komen.

Nadat het gebeurd is moet ik dan eerst wel een uurtje bijkomen van de schrik en de boel alvast schoonpoetsen en daarna nog een uurtje of twee moed verzamelen, de lijm had ik nog van de vorige keer. Ik heb wel twintig keer geoefend want het moet snel en het moet gelijk goed zitten zeggen ze bij de gebruiksaanwijzing, want verschuiven gaat niet meer. Oefenen ook met de druppeltjes, want wat is een klein druppeltje... alles bij elkaar was ik er toch een paar uur zoet mee en hij zit nog steeds en we hebben al gegeten. Als ik volgende week maar haal vind ik het prima en als hij volgende week nog zit laat ik het maar zo, die andere zit ook nog steeds.

Van Janny kreeg ik een foto, ze was vanmiddag bij haar dochter waarmee ik een fototoestel ruilde voor een tekening en kijk eens hoe mooi! Ik ben een trotse tante!

 

En last but not least onder het koken een appje van Sil:  'Nora in haar iets te grote jasje'. Het staat haar prachtig vind ik.

Ria Zaterdag 25 Februari 2023 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Haha, daar groeit Nora vanzelf in…

Sjoerd, (URL) - 25-02-’23 21:19
hanscke

Wat een lieve foto, het staat haar geweldig. Ik zou zelf never nooit een foto van mijn gebit plaatsen. Valt onder het kopje valse schaamte. Gelukkig zou het nu niet meer kunnen want het zit vast!

hanscke, (URL) - 27-02-’23 11:17
ria

Ja ach, die schaamte ben ik al lang al voorbij hoor. Het is zoals het is en ik ben de enige niet. Zoveel al beleefd met die tanden van mij.

ria, (URL) - 27-02-’23 12:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.