Restanten

Vanmorgen op tijd op want Joop moest weer gesneden worden op de plek waar het melanoom zat, nu met een halve centimeter extra, voor de zekerheid, zo is het protocol. Over twee weken weer terug en dan kijkt de dermatoloog hem van boven tot onder helmaal na op verdachte vlekjes.

Ik heb gereden maar dat was achteraf niet nodig, het zit wel op een rotplek bij zijn hals maar hij merkt er nog niets van.

Geen ochtendrondje zodoende en gistermiddag ook al niet, dus ik besloot vandaag er maar eens extra de pas in te zetten het was heerlijk in de zon en ik liep zoveel mogelijk voor de wind.

We maakten nog wat restjes op, als je met zo weinig bent koop je toch altijd teveel, al verdenk ik Joop er wel van dat hij het met opzet doet. Voorlopig hebben we nog een bonbon bij de koffie en gebak n de diepvries, dat bewaren we maar tot het weekend.

Bovenste foto zijn rotganzen denk ik. Lange slierten met wolken overal vandaag.

Ria Maandag 27 Februari 2023 at 5:08 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

hier was het ook overwegend zonnig, en dat mag nog wel even blijven zo…

Sjoerd, (URL) - 27-02-’23 21:07
John

Voor de wind uit was het prima te doen ja, maar als je hem tegen had was het bar.
Wij hadden ook wat over van zaterdag. Lekker hoor :)

John, (URL) - 28-02-’23 08:19
Jan K. alias Afanja

We begonnen hier vanmorgen onder een grijs wolkendek. In de loop van de ochtend begon het vanuit het oosten gelukkig op te klaren. Op dit moment schijnt de zon weer volop, nu de temperatuur nog wat omhoog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-02-’23 12:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.