Kilometervreter

De polders van Schouwen, meestal nog kaal en onbewerkt.

In de verte Zonnemaire.

Overal staan knotwilgen. Als ze pas geknot zijn zo rond deze tijd vind ik ze het mooist, maar niet overal gebeurt dat even netjes. Deze gaat nog.

Links buiten de foto ligt Noordgouwe.

Als ik me omdraai ligt daar Dreischor, waar ik geboren ben.

Dit is het rondje van vanmiddag. Ik laat het eens zien om te laten zien hoeveel keus je hebt onder het wandelen, je kunt er zomaar nog een blokje bij doen als je in vorm bent, of gewoon een blokje minder, keuzes zat en allemaal even mooi onderweg. Niks eentonigs aan die polders hoor, ik geniet er tenminste met volle teugen van. Dit rondje was 12km. Het blokje boven Zonnemaire is mijn ochtendrondje dat is 3km.

Vanmorgen alweer geen ochtendrondje, de hondjes gaan me zo langzamerhand wel missen denk ik. Half acht werd de hordeur opgehangen in het kamertje van Joop en daarna was er een afspraak bij de oogarts na negen uur. Ik moest mee vanwege druppels maar dat bleek achteraf niet nodig, jammer hoor wachtkamerzitten is niet mijn hobby en het duurde best lang deze keer... maar gelukkig geen onverwachte zaken.

Vanmiddag een heerlijke wandeling en Joop fietste ook alweer. Voorlopig even niets gelukkig.

Ria Woensdag 01 Maart 2023 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Even niets is ook wel eens lekker. Dan kun je weer even recupereren.

Sjoerd, (URL) - 02-03-’23 07:05
John

Ja, hier kun je ook allerlei keuzes maken qua loop rondjes. Het liefst loop ik grote stukken maar dat gaat niet altijd natuurlijk. Gister in Zierikzee ook de nodige stappen gemaakt maar niet zo intensief als ik thuis door de polders ga.

John, (URL) - 02-03-’23 08:05
Jan K. alias Afanja

12 kilometer … dat haal ik tegenwoordig alleen op de hometrainer of in de auto. Ik kan hier vanuit huis ook tientallen verschillende wandelingen maken, Maar omdat het uitzicht in de gemiddelde woonwijk nogal tegenvalt, stap ik liever eerst even in de auto om een stukje in de natuur te lopen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’23 10:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.