Prima!

Gisteren 1 maart maakte ik een wandeling die ik niet zo vaak maak richting Schuddebeurs en maakte een foto van dit huis in aanbouw, want een tijdje geleden maakte ik daar ook een foto van.

Dat 'tijdje' blijkt inmiddels precies twee jaar te zijn want vandaag 2 maart twee jaar geleden wandelde ik daar ook en op de plek van het oude huis staat inmiddels bijna een nieuwe. Ik maakte maar één foto, want stel je voor...

Mooi huis en ik geef ze groot gelijk. Het blijkt om een erfenis te gaan, je zal als jong gezin maar zoiets erven, dan moet je ook wel de middelen hebben er iets van te maken.

Vandaag alweer zo'n zonnige dag en omdat ik me dat voorgenomen had trok ik maar gelijk de lakens van mijn bed. Apart slapen heeft nog meer voordelen namelijk, ook wat de was betreft veel voordelen. Deze week was mijn bed aan de beurt en omdat dan niet heel de machine vol met lakens zit kunnen de handdoeken en verdere gewone was er ook nog bij. Plus dat je als het droog is ook maar één bed hoeft op te maken en droog was het ook in een mum van tijd in de frisse wind.

Verder deden we nog wat boodschappen samen en ik kleurde en wandelde nog een beetje. Bovendien een brief van het bevolkingsonderzoek dat mijn darmen ook weer zijn goedgekeurd.

Het was een prima dag!

Ria Donderdag 02 Maart 2023 at 6:39 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

De tijd gaat tegenwoordig kennelijk zó snel voorbij, dat ik me dat hele verhaal nog wel kon herinneren. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’23 21:24
John

Ik had niet zo gek lang geleden ook zo’n brief. Is toch een geruststelling om te weten dat daar alles goed zit.

John, (URL) - 03-03-’23 08:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.