Fijn fris

Weeral zo lekker fris vandaag, niet die waterkou maar juist fijn fris waar je van opknapt en er waren steeds wel dreigende buien maar regen bleef uit.

Het lijkt wel het weerbericht van Ria elke dag, maar er is even niets anders.

Ja, de Strao feesten aan de andere kant van het eiland, maar die zoek ik echt niet meer op als het niet nodig is, daar heb ik genoeg lopen koukleumen en filmpjes en foto's worden er nu genoeg gemaakt. Facebook staat er vol mee. Dat was ook weleens anders toen er nog totaal geen facebook was en ik soms in mijn eentje op het strand liep bij storm en regen om nog wat foto's te maken. Het is pas van de laatste vijftien jaar dat het zo gegroeid is.

Dus ik fotografeer de polder en de wolken als die er zijn, binnenkort voor de afwisseling weer wat meer bloemen.

We aten het laatste stuk taart op van vorige week en vanmiddag liep ik weer om een makreel. Tussendoor kleur ik dan af en toen een beetje.

Ria Zaterdag 04 Maart 2023 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Jullie hadden duidelijk weer het betere weer vandaag. Bij ons was het de hele dag grijs en bewolkt en het voelde vies koud aan. Zulke mooie foto’s van wolkenpartijen boven de horizon waren hier niet te zien. Blijf jij maar rustig je polderland fotograferen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-03-’23 00:25
John

Wij waren gister ook weer op pad, maar hadden ander weer. Wel droog en niet waterkoud, maar zware bewolking.

John, (URL) - 05-03-’23 08:14
hanscke

Mooie foto’s, het verstilde landschap in afwachting van de lente

hanscke, (URL) - 05-03-’23 17:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.