Relaxt

Lekker licht vanmorgen, ik zag het al door de gordijnen toen ik wakker werd. Doordat ik eerder ga slapen ben ik ook vroeger wakker en kan dan eerst het nieuws eens checken en zo hier en daar  eens rondneuzen voordat ik uit bed stap, of Joop me 'wakker' komt maken. Zelfs opstaan is relaxter nu.

Een zonnige dag vandaag! Ik had een paar wasjes gepland, gedaan en alweer droog en wel in de kast. 

Vanmorgen al een wat groter rondje en na de koffie stapte Joop op de fiets. Toen hij weer thuiskwam was ik ook net klaar met mijn huishoudelijke werkzaamheden, zoals stof afnemen en stof zuigen en een kast opruimen en was de eerste was al bijna droog en voordat de tweede droog was wandelde ik ook nog een rondje. Joop zat ondertussen lekker in de zon en daarna dronken we ook nog koffie buiten.

Dat was toch wel een heel verschil met gisteren en om het feest compleet te maken aten we patat met kippedijtjes en vleugeltjes. Pas weer ontdekt vanwege de tasjes en erg lekker. Potje appelmoes erbij en klaar was Ria.

Ria Zaterdag 11 Maart 2023 at 7:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Niks mis met een patat met…

Sjoerd, (URL) - 11-03-’23 20:38
Margo

Wat een water op het land.

Margo, - 11-03-’23 22:39
John

Het was gister een prachtige dag. We trokken er dan ook op uit naar Dishoek.

John, (URL) - 12-03-’23 08:35
Jan K. alias Afanja

Hier was het gisteren een stralende dag met een fotogeniek laagje sneeuw in de tuin en over de landerijen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-03-’23 11:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.