Verdriet

Een jaar geleden vertelde ik over Cees met zijn hondje. Ze zijn/waren inmiddels alweer een jaar ouder, maar wat er gisteren gebeurd is, is verschrikkelijk.

Ze zijn aangevallen door een grote hond, ik weet niet precies hoe het gegaan is, dat hoeft ook niet. De hond liep los en sprong tegen Cees, die daardoor viel, en greep daarna zijn hondje, die een behoorlijke wond opliep, die werd gehecht door de dierenarts. Vanmorgen bleek dat het hondje was overleden.

De vrouw was na de aanval gewoon weggelopen!. Inmiddels is wel bekend wie het is, dat duurt niet zo lang op een dorp en hopelijk meld ze zich alsnog bij het slachtoffer.

Ik loop er de hele dag aan te denken en dan die man, zijn hondje was alles, altijd samen, wat een verdriet op je tweeennegentigste...

Ria Woensdag 29 Maart 2023 at 7:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Margo

Wat afschuwelijk!

Margo, - 30-03-’23 05:49
Sjoerd

Als het hier gebeurde kon die vrouw beter verhuizen… Als ik hem was deed ik onmiddellijk aangifte.

Sjoerd, (URL) - 30-03-’23 07:43
ria

Dat is wel gebeurd hoor sjoerd.

ria, (URL) - 30-03-’23 08:53
John

Ik dacht hetzelfde als Sjoerd. Hier wonen lui met 2 rottweilers die niet al te vriendelijk zijn. Als die los zouden lopen pakken ze alles en iedereen.

John, (URL) - 30-03-’23 09:36
Jan K. alias Afanja

Wat een afschuwelijk voorval weer.
Als ik ergens de pest aan heb, is het wel aan grote loslopende honden. En de boeren maar klagen over de wolf. :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-03-’23 12:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.