Dag Storm

27 januari 2012

Vandaag is Storm overleden.

Hij heeft waarschijnlijk een dag of twee geleden een beroerte gehad, of een hersentumor, maar het zag er niet naar uit dat hij nog op ging knappen en om hem verder lijden te besparen is hij vandaag geëuthanaseerd. 

Waar en wanneer hij geboren is is onbekend, maar hij is ongeveer twaalf geworden. Na een leven op straat en opgevangen in het asiel is hij daarna bij Sil terechtgekomen (23-10-2011).

Hij heeft bij haar en Cor en de kinderen en heel fijn leven gehad. Het was een schat van een beest, wel wat eigenwijs en we hebben ook af en toe best veel lol om zijn rare fratsen gehad. 

Voor Sil en de kinderen, die er vanmiddag bij waren, valt dat-- weer even niet mee natuurlijk.

 

24 augustus 2013

Dag lieve Storm, ik heb veel van je gehouden, we begrepen elkaar best.... ik ga je niet missen want je kwam al weinig meer, maar we hebben goeie herinneringen samen, ook samen met Didi, jullie waren een mooi stel.

Ria Donderdag 06 April 2023 at 7:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Het is altijd triest als een huisdier overlijdt. Sterke voor het gezin.

Sjoerd, (URL) - 07-04-’23 08:12
John

Altijd een behoorlijk trieste gebeurtenis, een huisdier dat overlijdt.

John, (URL) - 07-04-’23 09:06
Margo

Altijd een drama, want een huisdier is een familielid. Daarom voor mij geen hond meer, als je erg gehecht bent aan je viervoeter is het vreselijk, en ze leven maar 12-15 jaar. Mijn kat Maya is nu 17 en dat is ook een hele leeftijd. Ze slaapt hele dagen maar verder nog fit. Sterkte voor de familie van Storm!

Margo, - 07-04-’23 11:28
Jan K. alias Afanja

Je wilt ze niet missen, maar zo gaan die dingen nu eenmaal.
Sterkte voor Storm zijn familie en vrienden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-04-’23 12:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.