Voorbereidingen

Vanmorgen om acht uur reden de biertappen al voorbij, gevolgd door alles wat daarbij hoort. De tent werd klaargemaakt voor de oranjenacht vanavond. Altijd een groot feest in Zonnemaire waar veel mensen van het hele eiland en ver daarbuiten op af komen. Onze Oranjeband is beroemd.

Er was nog geen vlaggetje te bekennen vanmorgen dus begon ik daar eerst maar eens mee, iemand moet het toch doen ;-)

Het was alweer heel lekker weer vandaag. Vanmiddag wandelde ik naar Zuidbos op Noordgouwe voor wat groente, mooie wolkenluchten onderweg.

Mir komt zo gezellig eten en dan gaan we samen eens in de tent kiijken, als eerste spelen de Zeevruchtjes en als ik het beu ben of het te hard wordt ga ik naar huis, want ik heb geen zin in een zeer hoofd morgen.

Ria Woensdag 26 April 2023 at 4:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

John

Hier staat vandaag een springkussen op het dorp, maar ik zal er niet te zien zijn. Ik ben niet zo’n koningsdag fan.

John, (URL) - 27-04-’23 07:39
Jan K. alias Afanja

Het belangrijkste is dat het fris, maar mooi en zonnig weer. De activiteiten rond Koningsdag zegt me niks, ik zoek liever een rustig plekje in de natuur op. Maar ik wens jou en alle andere feestgangers veel plezier.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-04-’23 09:33
Dhyan

Ik sluit me bij de voorgangers aan, hou het ook liever rustig.

Dhyan, - 28-04-’23 15:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.