Jong en oud

Wat aandoenlijk hè, zo'n teer gevalletje. Ik had wel een vogeltje gezien, maar dat het nog zo klein was... dat zie ik dan pas als ik de foto's op mijn pc zet. Geen idee wat het is. Een winterkoninkje misschien?

En vanmiddag deze. Die zat denk ik dood te gaan, hij bewoog nog wel wat maar dat was ook alles.

Zo gaat dat. Misschien is dat leuke kleine vogeltje ook al ergens aan het verteren.

Tussendoor keken we naar de kroning van Charles. Tja poppenkast, maar ook wel mooi en erg veel geld wat het kost, waar dan zoveel andere dingen voor gedaan kunnen worden, maar ja die gebeuren ook niet als het nièt op deze manier gedaan wordt en dan met de vermelding 'dit is van het geld van de kroning', dus laat het maar lekker zo blijven. Charles blijkt een groene koning te zijn, we wachten af, wie weet wat voor moois hij voor elkaar gaat krijgen, ik mag hem wel, net als zijn moeder en Camilla ook. Volwassener dan ons koninklijk stel, maar die zijn ook een stuk jonger.

En tussendoor was er koffie, lekere koffie.

Ria Zaterdag 06 Mei 2023 at 6:54 pm | | Standaard

vijf reacties

Margo

Die hommel zou je een lepeltje suikerwater kunnen geven, misschien was hij aan het eind van zijn latijn. Uitgeput. Dan drinken ze ervan en vliegen even later verder.
Ik mag Charles ook wel, en het jonge stel William en Kate ook, is ook veel volwassener en echter dan Lex en Max. Maar de monarchie moet afgeschaft worden, vind ik.
Het was warm vandaag hè? Je weet niet wat je kan verwachten tot je buiten staat.

Margo, - 06-05-’23 23:47
Sjoerd

Je kan zien waar het kapitaal zit…

Sjoerd, (URL) - 07-05-’23 06:41
John

Filterkoffie is de lekkerste koffie die er is. Vind ik dan toch. Koningshuizen zijn ouderwets, en het geld hadden ze kunnen gebruiken om de armen wat meer lucht te geven.

John, (URL) - 07-05-’23 07:53
Jan K. alias Afanja

Als ik wist wat voor vogeltje het is, zou ik het je vertellen. Maar helaas.
Die kroning heb ik helemaal langs me heen laten gaan. En dat ben ik komende week ook van plan met het Eurovisie liedjesfeest.
.Vele smakelijk bakjes uit de Moccamaster gewenst!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-05-’23 10:25
Dhyan

Ik zag een week geleden een reportage over Charles. Ondanks z’n koninklijke komaf en zijn gespreide bedje blijkt hij het in zijn leven en in zijn studentenjaren niet bepaald makkelijk te hebben gehad. Hij werd, anders dan je zou verwachten gepest en gemangeld, zoals bij sportevenementen op de universiteit waar hij het mikpunt was van alle agressie. Het meest opvallende daarbij is dat hij het daar met niemand over had, zich daar nooit bij iemand over beklaagde.

Dhyan, - 08-05-’23 10:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.